Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Περιοδεία Βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή σε χωριά του Νομού που έπληξε για άλλη μια φορά το χαλάζι»





 


  Από το πρωί της Κυριακής ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής πραγματοποιεί περιοδεία στα χωριά που έπληξε για ακόμα μία φορά η χαλαζόπτωση.      

   Επισκέφτηκε τα χωριά Αγ. Αθανάσιο, Ζέρβη, Παναγίτσα, Ριζάρι, Σεβαστειανά, Μαυροβούνι, Προφήτη Ηλία, Καλή, Άνυδρο και Μάνδαλο, όπου χτες Σάββατο 29 Ιουνίου επλήγησαν από σφοδρή χαλαζόπτωση.
  Ο κ. Τζαμτζής στην περιοδεία που πραγματοποίησε άκουσε τους αγρότες για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση επισκεπτόμενος πολλά κτήματα.
  Ο Βουλευτής ενημέρωσε τους αγρότες ότι ήδη από χτες το βράδυ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο, τον οποίο ενημέρωσε για τις καταστροφές που προκάλεσε το χαλάζι στις περιοχές του Δήμου Σκύδρας & του Δήμου Έδεσσας για άλλη μια φορά.
  Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον κ. Έξαρχο να πραγματοποιηθεί άμεσα η υποβολή δηλώσεων για το χαλάζι από τους αγρότες και να γίνει η καταγραφή των ζημιών από τον Οργανισμό.
  Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ απαντώντας στον κ. Τζαμτζή επεσήμανε οτι θα χρησιμοποιήσει και άλλους γεωπόνους από άλλες Διευθύνσεις ώστε να γίνει άμεσα η καταγραφή των ζημιών από την χαλαζόπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)