Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Το ξένο είναι πιο γλυκό στον Δήμο Αλμωπίας






Μετά τον εκτός Αλμωπίας επικοινωνιολόγο , ο Δήμος Αλμωπίας είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη γενικού γραμματέα.
Η αποκλειστική είδηση που δημοσιεύσαμε  όχι μόνο είχε βάση αλλά είναι προ των θυρών της υλοποίησης. Το θέμα είναι  ο τρόπος με τον οποίο θα πλασαριστεί  στη κοινή γνώμη και πως θα αιτιολογηθεί μία ακόμα παρουσία εκτός περιοχής, και δη την ΄Εδεσσα. Υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις καθώς δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί από τους πολιτικούς αντιπάλους , ότι η σημερινή δημοτική αρχή , δεν εμπιστεύεται ούτε και αξιοποιεί τα στελέχη του τόπου. Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μόνος σοβαρός ενδοιασμός. Η απόφαση φέρεται να έχει ληφθεί. Μάλιστα η τοποθέτησή του στον Δήμο Αλμωπίας χαίρει της αποδοχής παραγόντων  της ΄Εδεσσας που αναμένεται να διατυπώσουν δημοσίως εγκώμια. Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι πρόκειται για τον μέχρι πρότινος Επίτροπο στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας ο οποίος βρίσκεται στην σύνταξη από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.
Εκτιμάται ότι είναι ένα «αντίβαρο» και για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρο Κλεισούρη που κάνει φύλλο και φτερό κάθε καταγγελία , αλλά και κάθε  μη νόμιμη διαδικασία  πέφτει στην αντίληψή του.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες υπάρχει και «υποχρέωση»  απέναντί του , γιατί λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί , έβγαλε από το χρονοντούλαπο της …ιστορίας  περίεργους καταλογισμούς που αφορούσαν δαπάνες  που δήθεν έγιναν χωρίς να τηρηθεί απόλυτα η διαδικασία , σε πρόσωπα  που διοικούσαν τον Σύνδεσμο Καθαριότητας την εποχή που ιδρύθηκε (πέρασαν πάνω από 12 χρόνια από τότε). Μεταξύ των προσώπων και φερόμενος υποψήφιος δήμαρχος και κύριος αντίπαλος του σημερινού  δημάρχου στις ερχόμενες εκλογές, θεωρώντας ότι έτσι θα μπορέσουν να του δημιουργήσουν προβλήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή ,ως πρώτο δείγμα καλής θέλησης τότε ,φέρονται να απασχόλησαν σε ευρύτερη υπηρεσία του Δήμου πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του επιτρόπου .


.  Ενδο-δημοτικος

1 σχόλιο:

(3)