Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013



Φιλικούς αγώνες KICK BOXING, SEMI CONTACT διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών. Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα της σχολής που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 124 στα Γιαννιτσα.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν σύλλογοι από τις εξής πόλεις : Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα, Κρηνίδες Καβάλας, Νέα Μηχανιώνα, Σιδηρόκαστρο, Πτολεμαϊδα, Κιλκίς, Σέρρες, Νάουσα, Γουμένισσα, Πετριά  Σκύδρας, Λάρισα και τέλος ο διοργανωτής σύλλογος Γιαννιτσών «Μ. Αλέξανδρος».
Σκοπός των αγώνων είναι να δουν οι καινούριοι αλλά και οι έμπειροι  αθλητές το αγωνιστικό τους επίπεδο και να το βελτιώσουν καθώς και οι προπονητές να αξιολογήσουν τους αθλητές τους. Επίσης, θα παραβρίσκονται στους αγώνες και έμπειροι διοργανωτές αγώνων για να επιλέξουν αθλητές με σκοπό την συμμετοχή τους σε επαγγελματικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα Γιαννιτσά αποτελούν κέντρο των μαχητικών τεχνών με υπεύθυνο τον Μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο σύλλογος διαθέτει αίθουσα 400 τ.μ με ριγκ αγώνων, 3 ταταμι για τους αγώνες του KICK BOXING & SEMI CONTACT.
Έμπειροι Διαιτητές θα διαιτητεύσουν τους αγώνες που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ . Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.
Ο «Μ. Αλέξανδρος» με προπονητή τον Μάστερ Δημήτριο Ινδόπουλο, διαθέτει δυνατή ομάδα. Θα συμμετέχει με ανερχόμενους αθλητές που είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι κι έχουν μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Οι αθλητές είναι οι εξής : Γκουρούλι Λεβάν οπού προετοιμάζεται για αγώνες Κ1 στην Ελβετιά στις 27 Ιουλίου 2013, Τσόπτσης Χρήστος,  Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης οπού αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ευρώπης στην Ελβετία πριν δυο βδομάδες,  Ιωαννίδης Ιωάννης με δυο χρυσά Βαλκανικά μετάλλια, Κοκκίνης Χρήστος, Ζουμπουρτικούδης Τάσος, Ζωγραφίδης Ιωσήφ και Ηλιόπουλος Άγγελος. Οι αθλητές Βαρσακόπουλος Βασίλης και Ματζίρης Ιωάννης θα αγωνισθούν σεαγώνα Μ.Μ . ε. ενώ θα συμμετέχουν και στην ομάδα του SEMI CONTACT.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. 2382027738 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)