Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ





Αρκετός καιρός  πέρασε από την μέρα που έγιναν οι Δημοτικές εκλογές,  και  τι έκαναν ? ποιον κάτοικο της περιοχής μας βοήθησαν ? σε ποιο χωριό έκαναν κάποιο έργο ? τι άλλαξαν προς το καλλίτερο για την Αλμωπία ?


          Αυτοί στο Δημαρχείο πρέπει να καταλάβουν ότι το να διοικείς ένα δήμο έχει και ευθύνες, έχει χιλιάδες κατοίκους που χρειάζονται βοήθεια,  Εδώ και πολλούς μήνες ζητώ να στείλουν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά η απόφαση δεν έχει σταλεί και το πότε θα σταλεί είναι αβέβαιο.

           Σε 11 μήνες είναι οι Δημοτικές Εκλογές και χρειαζόμαστε ανθρώπους όπου πάνω από όλα θέλουν το καλό της περιοχής μας, δεν χρειαζόμαστε Δήμαρχο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ τους είδαμε τους ευχαριστούμε και  δεν σας θέλουμε.


Έχει η Νέα Δημοκρατία πολύ καλά στελέχη στην περιοχή μας που πρέπει να στηρίξουμε !

Θέλουμε δήμο πού να λειτουργεί και να προσέχει όλους τους κάτοικους και όλους  τους οικισμούς
Θέλουμε Δήμο με λιγότερα Δημοτικά τέλη ποιο φθηνό νερό άρδευσης, καλλίτερους δρόμους,  δωρεάν νερό ύδρευσης, αλλά και να γίνονται και έργα παντού



ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.ΤΟ

6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΡΑΧΑΝ Η Ν.Δ.? ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ. ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΦΟΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΖΕΙ; ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΠΑΚΟΛΗ: ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΠΑΚΟΛΗ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ;

      Διαγραφή
    2. ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΜΕ 15 % ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

      Διαγραφή

(3)