Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Συνεχίζει στη προεδρία των Λουτρών ο Γιάννης Ιωαννίδης





Για ένα μήνα ακόμα ζήτησε να παραμείνει στη προεδρία της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  από τον Γιάννη Ιωαννίδη,που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει,  , ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης, ο οποίος τον συνεχάρη για την χρηστή διοίκηση όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ. στη χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων της μονομετοχικής εταιρείας των Λουτρών  Πόζαρ.

Ο Δήμαρχος είπε  ότι ζήτησε την προθεσμία αυτή προκειμένου να βρει το κατάλληλο σχήμα . Είναι εμφανές όμως ότι μετά το κακό κλίμα των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε στη παράταξή του μάλλον δεν συγκέντρωνε τον απαραίτητο αριθμό ψήφων για την ψήφιση του νέου προέδρου. Δεν αποκλείεται πάντως το αξίωμα του προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών να το αναλάβει ο ίδιος
Η γενική συνέλευση από την οποία απουσίαζε η παράταξη του Πέτρου Ζέρζη , πλην της Μαρτίνας Ζιάκα ψήφισε ομόφωνα τα θέματα , εκτός από τις οικονομικές καταστάσεις  όπου ο Νίκος Αποστολίδης και η Μαρτίνα Ζιάκα ψήφισαν λευκό και αποχώρησαν από τη συνέλευση .
Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα  της χρονιάς που πέρασε .
Κατέκρινε όσους κατηγόρησαν την διοίκηση και πετούσαν λάσπη , χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιον .
Έδωσε τα εύσημα στην υπάλληλο Σοφία Σαμάντη στην οργάνωση της Επιχείρησης , αφήνοντας με παράπονα τα υπόλοιπα στελέχη για τον διαχωρισμό. 
Τα έσοδα το 2012 ανήλθαν σε 1.5 εκ ευρώ περίπου , έναντι 1,9 το 2011. Το χρέος σύμφωνα με τον πρόεδρο έμεινε ακόμα 650 χιλ ευρώ, σύμφωνα όμως με τον δήμαρχο την 31-5-2013 είχε μειωθεί σις 450 χιλ ευρώ.
Από την αντιπολίτευση εκφράστηκε η άποψη ότι η προβολή και η επικοινωνιακή πολιτική της επιχείρησης , παρά την οικονομική δυσπραγία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, κάτι που αρνήθηκε η Διοίκηση.
Η Γενική συνέλευση ενέκρινε τις αποζημιώσεις των μελών της Διοίκησης που ανέρχονται μικτά σε:
Για τον πρόεδρο  : ίσο με την αντιμισθία του Αντιδημάρχου  μείον κρατήασεις 1010 καθαρά
Για τον αντιπρόεδρο το μισό του προέδρου 510 ευρώ καθαρα
Για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο 1375 ευρώ μειον  παρακρατήσεις καθαρά 810 καθαρά 
Για τα μέλη  της διοίκησης 30 ευρώ η συνεδρίαση .
Στη θέση του μέλους Αλεξ. Σιστάκωβ που παραιτήθηκε , τοποθετήθηκε ο Τέλης Λαμπρίδης.
Ο Γ. Ιωννίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κώστα Νικολαϊδη ,είπε ότι το πόρισμα του ελέγχου που έγινε για το 2009 βρίσκεται στο ειρηνοδικείο . Δεν γνωρίζει τι περιέχει, δόθηκε όμως εντολή στον νομικό σύμβουλο να κάνει αίτηση για να το παραλάβει. Ο έλεγχος όμως αυτός αφορούσε την νομιμότητα και όχι την σκοπιμότητα των ενεργειών της διοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)