Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣΓιορτή Μπάσκετ



Προπονητής του ανδρικού τμήματος ο Γιώργος Σταυρόπουλος και του γυναικείου τμήματος ο Γιάννης Μπιτέρνας.
Μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας, για την δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων ανδρών και γυναικών, που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., η διοίκηση του συλλόγου έδωσε το «χρίσμα» στον Γιώργο Σταυρόπουλο ως προπονητή της ανδρικής ομάδας και στον Γιάννη Μπιτέρνα ως προπονητή της γυναικείας ομάδας
Ο Γιώργος Σταυρόπουλος γεννήθηκε στη Έδεσσα το 1974 και κατέχει δίπλωμα σχολής προπονητικής καλαθοσφαίρισης Γ΄ κατηγορίας από το 2007. Ασχολήθηκε από μικρός με το μπάσκετ και είχε σημαντική παρουσία ως παίκτης  στον ΓΑΣ Έδεσσας, τον Αερωπό και τον Βόρρα Έδεσσας στον οποίο έκλεισε την καριέρα του. Ως προπονητής έχει εργαστεί το 2002 – 2004 στην Ακαδημία του Αερωπού Έδεσσας, το 2004 – 2007 στην Ακαδημία του Βόρρα Έδεσσας, το 2007 – 2008 στην εφηβική ομάδα του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.  Την χρονιά 2008-2009 εργάστηκε ως βοηθός αρχικά και ως πρώτος προπονητής στη συνέχεια, στον ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, έχοντας σημαντική συμβολή στο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το μπάσκετ, με τελευταία συμμετοχή στο 4ο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών Μπάσκετ του ACS Athens, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,  που έγινε στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 10 με 12 Μαΐου 2013.
Ο Γιάννης Μπιτέρνας, γεννήθηκε στη Νάουσα το 1971. Γυμναστής με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βελιγραδίου και  δίπλωμα Προπονητή από την  Σχολή Καλαθοσφαίρισης στο Νόβι Σαντ. Ως καλαθοσφαιριστής είχε εξαιρετική παρουσία τόσο με τον ΦΑΣ Νάουσας καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και με τον Ζαφειράκη Νάουσας, το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και τον Βόρρα Έδεσσας, στον οποίο έκλεισε την καριέρα του. Ως προπονητής έχει εργαστεί στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας.
Οι δύο προπονητές έχουν ξεκινήσει της απαραίτητες επαφές με αθλητές και αθλήτριες για να συγκροτήσουν τις παραπάνω ομάδες. Η ανδρική ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας ανδρών και η γυναικεία στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας γυναικών. Αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να στελεχώσουν τις παραπάνω ομάδες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές του ΓΑΣ Έδεσσας (Γιώργος Σταυρόπουλος 6937080901 και Γιάννης Μπιτέρνας 6944395838), καθώς και με τις εφόρους του γυναικείου τμήματος, Κωνσταντινίδου Μαριάνθη 6974044670 και Νικολάου Νατάσα 6972297882.   

Γιορτή Ακαδημίας Μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η «γιορτή μπάσκετ» του ΓΑΣ Έδεσσας το απόγευμα της Κυριακής 16/6 στο ΔΑΚ Έδεσσας. Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος γονέων και φίλων του συλλόγου, που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Έδεσσας.
            Ο Πρόεδρος του συλλόγου Καφετζής Κώστας στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα θετικά βήματα που έγιναν την αθλητική χρονιά που τελείωσε με αποκορύφωμα την συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM. Αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος με τις γηπεδικές εγκαταστήσεις (ελάχιστα προπονητικά ωράρια, το γήπεδο του ΕΠΑΛ το οποίο πλημύριζε μετά από κάθε βροχή). Τέλος ευχαρίστησε του προπονητές του συλλόγου για την συνέπεια και το πάθος που επιδεικνύουν για την δουλεία τους, τους αθλητές για την συνέπεια τους στις προπονήσεις, του γονείς που εμπιστεύονται τα παιδία του στον σύλλογο, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας, για τον χρόνο που αφιερώνουν για την ομάδα.        
Συμμετοχή αθλητών και προπονητών του ΓΑΣ Έδεσσας στο camp του ΠΑΟΚ
Με την συμμετοχή πέντε αθλητών και δύο προπονητών του ΓΑΣ Έδεσσας συνεχίζεται το camp του ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 3μ.μ.. Οι αθλητές του συλλόγου πού συμμετέχουν στο camp είναι: Γάτσος Άγγελος, Γιαννακέρη Αθηνά, Καίσαρη Ειρήνη, Σταυρόπουλος Χρήστος και Τσολάκοβιτς Σάρα. Οι προπονητές του συλλόγου είναι οι Βάσιος Τάσος και Σταυρόπουλος Γιώργος. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους προπονητές του camp.
  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)