Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Την άλλη Πέμπτη η νέα διοίκηση στον Αλμωπό



ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 



 ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΟΣ








Την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου πρόκειται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τα διοικητικά του Αλμωπού . Στη γενική συνέλευση της Πέμπτης , στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί , ο πρόεδρος Νίκος Κοντάκος έκανε τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε .
Δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στη προεδρία και ότι υπάρχουν άτομα που συμμερίζονται την άποψή του  ότι η ομάδα θέτει ως στόχο την άνοδο και το πρωτάθλημα . Αρχικός στόχος , με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης , είναι να βάλουν χρήματα και να συγκεντρωθεί ένα ποσό γύρω στις 25.000 ευρώ προκειμένου να κινηθεί η ομάδα. Toσυνολικό μπάτζετ υπολογίζεται σε 50 χιλ περίπου,ενώ οι υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή φτάνουν τις 25 χιλ ευρώ.
Εμφανίαστηκε βέβαιος οτι οι ποδοσφαιριστές κατανοούν την δύσκολη οικονομική κατάσταση και ότι παίζουν ποδόσφαιρο επειδή αγαπού το άθλημα και τους αρέσει και αγωνίζονται σε μια ιστορική ομάδα με σοβαρή διοίκηση που προσπαθεί να διοικήσει νοικοκυρεμένα .  Στη  διευρυμένη διοίκηση μπορούν να συμμετέχουν και άτομα τα οποία μπορεί να μην διαθέτουν χρήμα , διαθέτουν όμως χρόνο για να λειτουργήσουν κυρίως τα τμήματα υποδομής . Επισημάνθηκαν διάφορες αδυναμίες ,αλλά και η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει και η οποία επηρεάζει προς το αρνητικό και τον αθλητισμό.
Ο πρόεδρος του Αλμωπού εξέφρασε παράπονα για την στάση του Δήμου απέναντι στην ομάδα , υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτή που έπρεπε και άρμοζε προς τον Αλμωπό και την ιστορία του.

Η μοίρα του Αλμωπού είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος , αλλά και η δημιουργία υποδομών και βάσεων.


Έκανε γνωστό ότι θα ανανεώσει την συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο και με τον βασικό κορμό της ομάδας και τη σύναψη συμφωνίας με κάποιους παίκτες της Αλμωπίας που σήμερα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες εκτός περιοχής.
Ο Νίκος Κοντάκος ξεκαθάρισε ,απαντώντας εμμέσως σε ελάχιστα κακόβουλα σχόλια , ότι η ομάδα ποτέ δεν μπήκε στην λογική της οποιασδήποτε «συναλλαγής» στα μπαράζ.
Ο Κώστας Παλίκογλου που διατέλεσε αρχικά πρόεδρος επί 15 μήνες στον Αλμωπό και συνέχισε ως μέλος , πρότεινε η ομάδα να μην θέσει ως στόχο την άνοδο , αλλά αρχικά το νοικοκύρεμα με την εξόφληση των υποχρεώσεων και την δημιουργία υποδομών έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να είναι σε θέση να κάνει τα επόμενα βήματα.  
Η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 9 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου , στο γήπεδο.
Σε αυτήν ο Νόκος Κοντάκος θα παρουσιάσει τα ονόματα της διοίκησης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι  οι οποίοι θα καταθέσουν και αυτοί πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)