Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νέα του ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ



Συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης του ΓΑΣ Έδεσσας με ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες, για την δημιουργία ανδρικών και γυναικείων αγωνιστικών τμημάτων, που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ..
Ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί γυναίκες που επιθυμούν να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας, να επικοινωνήσουν με τις εφόρους του γυναικείου τμήματος Κωνσταντινίδου Μαριάνθη 6974044670 και Νικολάου Νατάσα 6972297882. Επίσης καλεί άνδρες που επιθυμούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας να επικοινωνήσουν με τον Λάζαρο Λούση 6972841493 και τον Γιάννη Μπιτέρνα 6944395838.
Η ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας μαζί με τις υπόλοιπες ακαδημίες που συνεργάζονται με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, θα συμμετάσχει στην γιορτή που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πυλαία, για το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Στην γιορτή θα παραβρεθούν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος. καθώς και παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των ακαδημιών, αλλά και μπάρμπεκιου για τους αθλητές, τους γονείς και όλους όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων των ακαδημιών με βασικό στόχο τον προγραμματισμό αλλά και τον συντονισμό των δράσεων, εν όψη τις επόμενης αθλητικής χρονιάς. 
Η Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας προσκλήθηκε από του υπευθύνους της GBA ACADEMY για να συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που θα γίνει στα ανοιχτά γήπεδα του Ποσειδωνίου αθλητικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013. Η ακαδημία GBA (GREEK BASKETBALL ACADEMY) είναι η ακαδημία καλαθοσφαίρισης που έχουν δημιουργήσει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (παίκτης του ΠΑΟΚ), ο Δημήτρης Διαμαντίδης ( παίκτης του Παναθηναϊκού), ο Κώστας Χαραλαμπίδης ( παίκτης του ΠΑΟΚ) και ο Νίκος Χατζηβρέττας ( ΤΣΚΑ Μόσχας, Παναθηναϊκός κ.α.). Στην εκδήλωση θα βρίσκονται οι παραπάνω παίκτες καθώς και άλλοι σημαντικοί έλληνες παίκτες (Σχορτσιανίτης, Ντικούδης). Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της GBA  www.gbacademy.gr/3on3.html.
Τέλος ο ΓΑΣ Έδεσσας ετοιμάζει και την δική του γιορτή για την λήξη της αθλητικής χρονιάς που θα γίνει σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)