Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ανακατανομή στον Σύλλογο Σαρακηνών



 

 Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ", πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση η οποία είχε προγραμματιστεί από το ΔΣ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νικόλαος Ρώσσης, ο οποίος ξεκίνησε το Σύλλογό μας πριν από 2 χρόνια, είχε ανακοινώσει σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση πως μετά την απόκτηση των γυναικείων φορεσιών του τμήματος παραστάσεων θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του προέδρου λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Μετά την αποχώρηση του προέδρου, το αναπληρωματικό μέλος Ελένη Αθανασίου μπήκε στο 5μελές, και το ΔΣ  προχώρησε σε ανακατανομή  αξιωμάτων έπειτα από ψηφοφορία εντός του ΔΣ. Στην Γενική Συνέλευση ο Νικόλαος Ρώσσης παρουσίασε την πρώτη γυναικεία φορεσιά του τμήματος παραστάσεων και ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση  του ΔΣ, η οποία έχει ως εξής:

    Πρόεδρος             Δημήτριος Καρράς
    Γραμματέας         Ελισσάβετ Συλλέκτη
    Αντιπρόεδρος,      Ελένη Αθανασίου
    Ταμίας,                 Πετρούλα Καρρά, και,
    Μέλος ΔΣ,           Μηνάς Τζιούτζης.


Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε τον Νικόλαο Ρώσση για την ίδρυση αυτού του Συλλόγου, τη συμβολή του στη ανοδική πορεία του έως τώρα, ελπίζοντας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των μελών και του χωριού, όπως και ο ίδιος.

Με εκτίμηση,
    το νέο ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)