Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μεγάλη αναστάτωση από το πόρισμα του Συμπαραστάτη για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας





ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και εκνευρισμό έφερε σε πολλούς το συμπληρωματικό και πολύ τεκμηριωμένο πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας, Σταύρου Κλεισούρη
για την κάκιστη λειτουργία του ΧΥΤΑ το οποίο απέστειλε και  προς  τον Εισαγγελέα.
Η κατάσταση θεωρείται πολύ σοβαρή , καθώς συμπεριλαμβάνει έγγραφα του Συνήγορου του Πολίτη, και έγγραφα του αρμόδιου τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας , με σειρά διαπιστωμένων παραβάσεων και επιβολή προστίμων .
Τη Δευτέρα επικρατούσε αναταραχή στο Δημαρχείο , ενώ ο Δήμαρχος φέρεται να μην έκρυβε την οργή και την αγανάκτησή του , καθώς το πόρισμα περιλαμβάνει παραλείψεις και της δικής του θητείας,ενώ μπορεί να τον οδηγ΄σει σε περιπέτειες και με τη δουλειά του.
Στο πόρισμα μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για ζημίες 1,5 εκ . ευρώ. Ευθύνες επιρρίπτονται στις διοικήσεις από το 2002 και μετά . 
Δεν αποκλείεται αν προχωρήσει το θέμα να απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες στους υπεύθυνους.     

1 σχόλιο:

  1. Να διερευνηθεί και να καταλογιστούν ευθύνες, δεν μπορεί να γίνονται τέτοια σκάνδαλα, να παίζουν με την υγεία μας και να μην τιμωρείται κανένας, όταν κάποιος αναλαμβάνει θέση ευθύνης δεν πρέπει να παίρνει μόνο μισθούς και ..ποιός ξέρει τι άλλο, έχει στο ακέραιο την ευθύνη για τον τομέα του, όπως και αυτός που τον πρότεινε και τον όρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)