Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Με πολλές απουσίες η πρώτη της Αναγέννησης.



          Την νέα Αναγέννηση "ετοιμάζει" ο Αλέξης Αλεξίου με τον Μάκη Δανδίκα


Με είκοσι ποδοσφαριστές άρχισε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξίου και του βοηθού του Μάκη Δανδίκα.
Οκτώ νέα πρόσωπα έδωσαν το παρόν που είναι υπό δοκιμή ενώ από την περσινή χρονιά έδωσαν το παρών δέκα ποδοσφαιριστές: Καραογλανίδης, Ζαχαρειάδης, Χατζόγλου, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Χαρμάνας, Γκαρακλίδης και ο νεαποκτηθής Παλάσκας μαζί με τον Κραβαρίτη. Στους υπό δοκιμή υπήρξε ένας Βραζιλιάνος,  Παναγιώτης Σάρρος , Δαυίδ Ιβανίδης.
Την Τετάρτη αναμένεται η άφιξη δύο Νιγηριανών, ενός Γκανέζου, δύο Γάλλων και δύο Πορτογάλων. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Διαμαντόπουλο, όπως αναμένετε να παραβρεθούν και άλλοι υπό δοκιμή παίκτες, αλλά και  για τους δανεικούς που θα έρθουν από τον ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Αναγέννησης ενώ είχαμε πει ότι θα γινόταν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τελικά έγινε στο αθλητικό κέντρο Πλατανότοπος και στο γήπεδο του Μακεδονικού Γιαννιτσών, όπου και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.
Δυσαρέσκεια υπήρξε για την όλη κατάσταση από τον αντιπρόεδρο Θωμά Πέλκα καθώς ενημερώθηκε καθυστερημένα από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Τοπάλογλου για την μη χρήση του γηπέδου έως την 1η Σεπτεμβρίου λόγω "έργον" στο χλοοτάπητα του γηπέδου, ενώ υπάρχει συμφωνία να γίνει μεγάλη συναυλία στις 24 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο, όπως και μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν.

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)