Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΒΑΡΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΟ Ο ΓΕΥΓΕΛΗΣ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΤΣΩΝ

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Δ. ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Μεγάλη επιτυχία των δυο αθλητών του Συλλόγου «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών η κατάκτηση ενός χρυσού και ενός αργυρού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος 10 χώρες οι οποίες ήταν οι εξής : Ρουμανία , Ελλάδα, Κύπρος , Τουρκία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη και συμμετείχαν 350 αθλητές στις αγωνιστικές κατηγορίες της ομοσπονδίας.
Διοργανωτές ήταν η Ρουμανική ομοσπονδία παγκρατίου αθλήματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία παγκρατίου που εδρεύει στην Ελλάδα. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν για πρώτη φορά και ενθουσιάστηκαν από το παγκράτιο άθλημα. Επίσης ενσωματώθηκαν στην ομοσπονδία και νέα μέλη, τα οποία θα συμμετέχουν στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί στις 15- 16- 17 Νοεμβρίου 2013 στην Βέροια.
Μέλη της εθνικής ομάδας είναι οι αθλητές του «Μ. Αλεξάνδρου» Βαρσακόπουλος Βασίλης και Γευγελής Ραφαήλ και συμμετείχαν με προπονητή τον Δημήτριο Ινδόπουλο. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με υπεροχή έναντι των  αντιπάλων του ο Βαρσακόπουλος Βασίλης στην κατηγορία των παίδων 14- 15 ετών στα – 72 κιλά , ο οποίος είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γευγελής Ραφαήλ στην κατηγορία των εφήβων στα -75 κιλά.
Ο προπονητής των δυο αθλητών , Δημήτριος Ινδόπουλος δήλως: ¨Συγχαρητήρια στους δυο αθλητές μας. Η σκληρή προπόνηση και η σωστή προετοιμασία απέδωσαν καρπούς. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το μέλλον τους ανήκει. Είναι μεγάλη μου χαρά που το Παγκράτιο Άθλημα κερδίζει συνεχώς έδαφος γιατί πρόκειται για ένα αμιγώς Ελληνικό άθλημα και ο απώτερος σκοπός είναι η ένταξή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως συνέβαινε και στην Αρχαία Ελλάδα και χαρακτηριζόταν το ¨κάλλιστον εν Ολυμπία¨. Ο σύλλογός μας έχει συμπεριλάβει στα τμήματά του και το Παγκράτιο άθλημα , το οποίο εξασκεί εντατικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2382027738 , να μας βρείτε στο www.indooulos.gr ή να μαθαίνετε τα νέα μας κάνοντας like στο www.facebook.com/indopoulos.gym

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)