Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Θέλουν με το ζόρι εκτός του Θ. Θεοδωρίδη ,αλλά δεν τους βγαίνει



Ο διακαής πόθος των εσωκομματικών «φίλων» του Αντιπεριφρειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη ,για να μείνει εκτός πολιτικής σκηνής και να ανοίξει ο δρόμος για κάποιους άλλους συνεχίζεται.

Την πρώτη φορά η αναπαραγωγή  κατευθυνόμενων   δημοσιευμάτων συγκεκριμένων blog περί καθαίρεσης του Θ. Θεοδωρίδη και  έκπτωσης από το αξίωμά του για δήθεν παραπομπές του στη Δικαιοσύνη ,έπεσε στο κενό  και μάλιστα με πολύ γδούπο.
Τώρα επανέρχονται με σενάρια περί δήθεν αντικατάστασης του με νέο αίμα.
Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί ο Θ. Θεοδωρίδης. Μόνο αν ο ίδιος επιλέξει να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό υπάρχει αυτή η πιθανότητα να γίνουν «βεζύρηδες» στη θέση του… Βεζύρη.
Οι τελευταίες υμνολογίες  πιθανολογούμενου υποψηφίου για την υποψηφιότητα  Δημάρχου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές  στην Αλμωπία προς το πρόσωπό του Πέτρου Ζέρζη, δεν αποκλείεται να σχετίζονται με το σενάριο που εξυφαίνεται μέσω διαδικτύου.  ΄Αλλωστε μια πιθανή μεταπήδηση του Πέτρου Ζέρζη  στις περιφερειακές θα άνοιγε πιθανόν την πόρτα για κάποιες «μεταγγραφές σε στελέχη του
Το μέχρι τώρα σενάριο που επιθυμούσαν ορισμένοι, περί καθόδου του ΥΜΑΘ Θ. Καράογλου ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, φαίνεται να απομακρύνεται.Η υποψηφιότητα του Απ. Τζιτζικώστα θεωρείται μάλλον δεδομένη . Το μόνο που απομένει στους φιλόδοξους διαδόχους του Θ. Θεοδωρίδη ,είναι η αντικατάσταση του Θ. Θεοδωρίδη.
Το περισπούδαστο κείμενο που δημοσιεύτηκε , έχει ως εξής:



 «Τρίζει» η καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας;
Η λέξη «ανανέωση» θα κυριαρχεί, θα αυξηθεί η γυναικεία συμμετοχή, θα μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας

Έχει ξεκινήσει για τα καλά η προεκλογική περίοδος για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι συχνές επισκέψεις στις Περιφερειακές Ενότητες και οι επαφές με αξιόλογα στελέχη, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του αγώνα που ξεκίνησε, με στόχο τη διεκδίκηση στις εκλογές του Μαΐου.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας «Μακεδονία», από τις έως τώρα συσκέψεις του επιτελείου του κ. Τζιτζικώστα προκύπτει πως θα υπάρχει μία διαχωριστική γραμμή με τη θητεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που θα εκφραστεί καθαρά και στις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Η λέξη «ανανέωση» θα κυριαρχεί, θα αυξηθεί η γυναικεία συμμετοχή, θα μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας, ενώ, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προαναγγέλλονται εκπλήξεις με τη συμμετοχή προσώπων από όλους τους πολιτικούς χώρους και εκτός πολιτικής.

Δεδομένο είναι ότι θα αλλάξει το όνομα της παράταξης, από «Δύναμη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» που είχε επιλέξει ο κ. Ψωμιάδης, ενώ σημαντικές θα είναι οι αλλαγές και στους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

«Αβέβαιο» είναι απ’ ότι φαίνεται το μέλλον για τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα αντικατασταθεί, όπως και πολλοί άλλοι, στα πλαίσια της ουσιαστικής ανανέωσης και της ρήξης με το παρελθόν που ακούει στο όνομα «Ψωμιάδης».

Όσον αφορά στα πρόσωπα που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Πέλλας, είναι πολλά, ωστόσο οι αποφάσεις θα αργήσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)