Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας οι τρείς υπάλληλοι  του ΟΑΕΔ Αριδαίας
και η κόρη του τελευταίου Δημάρχου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου για παράνομη επιδότησή της. Η δίκη είχε ξεκινήσει την προηγούμενη Τετάρτη αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Την αθώωση πρότεινε η Εισαγγελέας της Έδρας και έγινε ομόφωνα δεκτή από τους δικαστές.
Να σημειωθεί ότι η δίωξη είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως

4 σχόλια:

  1. Τσανταλη τσανταλη πού εισαι? Αντε να σε δουμε τωρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρασχο κανε μήνυση τους δικαστες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που αθωώθηκαν πρέπει να κάνουνε μύνηση στους δικαστές γιατί ο εισαγγελέας τους έσυρε στα δικαστήρια αυτεαγγέλτως, αν ξέρεις βέβαια να διαβάζεις..

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει τόση εμπάθεια από κάποιους για τον Τσάνταλη που νομίζουν ότι για όλες τις αμαρτίες τους που βγήκανε στη φόρα φταίει αυτός, δικομανή τον ανεβάζουνε και ότι δορωδοκεί τους πάντες τον κατεβάζουνε ..που αν ίσχυε αυτό τώρα κάποιοι θα ήταν ήδη φυλακή.. Το δημοσίευμα λέει ότι η δίωξη είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως, εκτός και αν δεν καταλαβαίνουν το ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ τότε δικαιολογούνται.. το μόνο ερωτηματικό στην όλη υπ΄θεση είναι γιατί ο εισαγγελέας κίνησε διαδικασίες για την γνωστή υπόθεση επιδότησης από την μια και απο την άλλη τους αθώωσε , δεν υπήρχε κανένας λόγος να το ξεκινήση καν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)