Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Εκδικούνται τον Δήμαρχο Αλμωπίας γιατί τους κατήγγειλε για απαξίωση της Αλμωπίας  και τους  αγνόησε στην κάθοδό του στην Αθήνα


ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ φαίνεται ότι θα κάνουν από δω και πέρα στον Δήμαρχο Αλμωπίας οι βουλευτές του νομού,  , επειδή κατήγγειλε δημόσια την απαξίωση τους για την Αλμωπία και δεν  ζήτησε  να είναι παρόντες στη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο  για το θέμα του Τ.Έ΄Αριδαίας . Εκείνο που φοβούνται  είναι μήπως διαρρεύσουν όσα ειπώθηκαν στο Υπουργείο  για την στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα . Κατ΄επέκτασιν βέβαια μπορούν να βγουν συμπεράσματα και για άλλα ζητήματα. Εκτιμάται ότι η παραίτηση του Στ. Καραμαριά δεν είναι και τόσο τυχαία , ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλο κρούσμα.
Στην συνέχεια μεθοδεύονται καταγγελίες από τους δήθεν αγανακτισμένους πολίτες. Τρίτο χτύπημα  η δημιουργία κωλυμάτων σε μεγάλα έργα . Το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι σε θέση να γνωρίζουν τα πλάνα που καταστρώνονται  και σε περίπτωση που αρχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στην Αλμωπία  θα τα παρουσιάσει με ονοματεπώνυμο.

4 σχόλια:

  1. Ναι φοβηθηκανε τον πασοη που γελα μαζι του ολη η αλμωπια εκτος απο σενα...η αληθεια ειναι πως πεσαμε σε μεγαλη υποβαθμιση με τον πασοη...δεν θα ξανασυμβει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπαμαι να τον στηριζεις επειδη σε ξαναταιζει αλλα οχι να κατασκευασεις παραμυθια; εκτος αν θεωρεισεις οτι θα τον εχεις του χεριου σου απο εδω και περα; σαμαντη ο φοσκολος μπροστα σου ειναι σκηνοθαιτακος; βρε τι σκεφτηκες παλι; εισαι μεγαλοφια; θυμα του συστηματος ο πασοιας; χαχαχαχαχαχα σε παραδεχομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΓΙΑΣ "Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ", ο δήμαρχος της υποβάθμισης, ο δήμαρχος που μας έκανε χωριουδάκι, ο δήμαρχος της αδιαφορίας, ο δήμαρχος που τιμωρεί την Καρατζόβα γιατί τον ψήφισε, ο δήμαρχος του Σαμάντη. Τώρα και γιαλαντζή επαναστάτης τζάνουμ, γιάβρουμ Ντημήτρη μπράβο. ¨Εβγαλε και φωτογραφία με υπουργό για να δικαιολογήσει τη βόλτα στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ 1) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ 2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΗ.
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)