Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ευχές του ΤΟ.ΣΥ.Νέων του Δήμου Έδεσσας στην νέα Δημοτική Αρχή.



Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, θέλει να ευχηθεί στους νεοκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, καθώς και τους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Η συνέχεια της οικονομικής κρίσης, βρίσκει σ΄ένα οριακό πλέον επίπεδο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που καλείται να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, που παρουσιάζονται στην διαρκή πορεία προς το αύριο.
Ο Δήμος Έδεσσας είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και όλοι εμείς ως νέοι και δημότες του, αναμένουμε κάποιες κινήσεις, από το σύνολο των αυτοδιοικητικών, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δώσουν προοπτική σε αυτόν τον τόπο.
Φυσικά και δεν θα κάνουμε υποδείξεις, αυτό όμως, που σίγουρα αναμένουμε από τους ίδιους, είναι να αποδείξουν ότι μπορούν και στα δύσκολα και προπάντος χωρίς δικαιολογίες.
Η υλοποίηση των μακροχρόνιων στόχων και κυρίως η αντιμετώπιση της καθημερινότητας θα είναι οι παράγοντες που θα αξιολογήσουν την πορεία της δημοτικής αρχής.
Σε κάθε περίσταση πάντως, αυτό που όλοι πρέπει να γνωρίζουν, είναι ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και ότι όλοι εμείς θα είμαστε θερμοί υποστηρικτές των προσπαθειών και αυστηροί κριτές όποτε αυτό απαιτηθεί.
Καλή Θητεία!
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ


Αντώνιος Μπουρδάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)