Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δ. Ασβεστόπουλος: Νόμπελ οικονομίας αν πετύχει το μοντέλο Μπίνου στα Λουτρά




Μέχρι τώρα όμως στέλνει  κόσμο στην ανεργία





Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Ασβεστόπουλου
Στη πρόσφατη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.  
Υποστήριξε με έμφαση ‘ότι  θέλει την δημοτική επιχείρηση των Λουτρών να έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και όχι διαχειριστικά. Μάλιστα διαπίστωσε πως μέχρι στιγμής γίνεται μόνο μικροδιαχείρηση. Αναφορικά με την εισήγηση του Δημάρχου και προέδρου των Λουτρών παρατήρησε ότι ο κ.  Μπίνος παραχωρεί τα σημεία πιθανής πώλησης των Λουτρών διαρκώς στους ιδιώτες και αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να φέρει έσοδα γιατί  δεν θα έχει στα χέρια του την διαχείριση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει βγει πουθενά αυτό το μοντέλο και ότι αν πετύχει τότε θα πρέπει να δοθεί  στον κο Μπίνο το Νόμπελ Οικονομίας.

Αναφορικά με υπαλλήλους που δουλεύουν στα Λουτρά και σύμφωνα με τον Δήμαρχο ότι το 2015 θα είναι περίπου οι μισοί από το 2014 που δούλεψαν τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή στέλνει τον κόσμο στην ανεργία και ότι για αυτό το ζήτημα υπάρχει αποτυχία. Μάλιστα υπήρξε και ένταση μεταξύ του Δημάρχου και του Δ. Ασβεστόπουλο για το ζήτημα. Αποχώρησε ο Δήμαρχος και ο Δ. Ασβεστόπουλος έκανε λόγο για φοβικά σύνδρομα από πλευράς του Δημάρχου.
«Δεν είναι πολιτική αυτή των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει ο κος Μπίνος και ότι η επιθυμία για κατασκευή του κέντρου αποκατάστασης στα Λουτρά αλλά και του εστιατορίου συνιστά σοβαρές παραχωρήσεις σε διάστημα μόλις 7 μηνών.  Ακόμη έθεσε θέμα χωρίς να πάρει απάντηση για το ότι έχουν κλαπεί πίνακες και άλλα υλικά από το υδροηλεκτρικό των Λουτρών και δεν έχουν γίνει μηνύσεις. Τέλος ρώτησε  ποια είναι η κοινωνική δράση και βοήθεια της Α.Ε. των Λουτρών σε όλο το Δήμο και ποιες κοινωνικές δομές έχουν ενισχυθεί από τα Λουτρά.
Να θυμίσουμε ότι στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν μαζί με την δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού Γεωργία  Αμπάρη ψήφισαν λευκό για τις χρήσεις του 2014 και όχι στην αύξηση του μισθού του διευθύνοντα συμβούλου.

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΙΡΙΖΕΕ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ; ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΑΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ; ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΡΟΥΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" , " ΑΝΕΡΓΙΑ" , ΤΡΙΧΕΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΑ; ΣΕ ΣΟΒΙΕΤ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; ΣΕ ΚΟΛΧΟΖ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΧΕΤΟΣ.
    Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ . ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ MANAGER ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.(ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ;;;) ΕΤΣΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ανακάτεμα ανομοιογενών υλικών δεν είναι βρώσιμο.... Ήτοι, καμία σχέση της κρατικής καταστάσεως με την διαχείριση των λουτρών και την Δημοτική αρχή...
    Σχετικά με την δημιουργία ανεργίας από την περικοπή θέσεων στα λουτρά: καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι των λουτρών ν' αρχίσουν να δουλεύουν! Κι όχι να λιάζονται και να ξαπλάρουν σαν να είναι στο αμπέλι του μπαμπά τους που τους παραχάιδεψε.... Οι αποδείξεις της παραδειγματικής τεμπελιάς στη διάθεσή σας. Περάστε μια βόλτα από κει για να έχετε άποψη ιδίοις όμμασι. Τέλος, εάν πετύχει το μοντέλο Μπίνου, δεσμεύεστε να του δώσετε το Νόμπελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν κοινωνική πολιτική από τα κέρδη τους. Που το είδαμε γραμμένο μια εταιρία να κάνει κοινωνική πολιτική και να έχει ζημίες. Αυτό είναι το μοντέλο ανάπτυξης που περιγράφει ο κ. Ασβεστόπουλος. Δήμαρχε συνέχισε στο δρόμο που είσαι. Άστους στη μοναξιά της αόριστης μπουρδολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)