Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στον Δήμο Αλμωπίας








 ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ   ΝΑΙ




Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, στα πλαίσια εξόρμησης της Νέας Δημοκρατίας για το Δημοψήφισμα της Κυριακής. Όπως τόνισε πρέπει να δοθεί  μάχη για το ΝΑΙ , ώστε η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη. Μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μια μη συμφωνία και  την καταστροφή. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τον χρόνο που επέλεξε να γίνει το δημοψήφισμα   γιατί κάνει ζημιά στον τουρισμό και την γεωργία.
Μαζί με τον Θ. Καράογλου ήταν ο πρώην βουλευτής Διον. Σταμενίτης και ο υπεύθυνος Κ. Μακεδονίας Ν. Φώτος, καθώς και η πρόεδρος της Τ.Ε. Ν.Δ. Αλμωπίας Γεσθημανή Πασχαλίδου .
Ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ανεξάρτητα από το που ανήκει πολιτικά ο καθένας από εμάς, δεν συμφέρει κανέναν αυτή η εικόνα      το θέμα είναι εθνικό και όχι κομματικό και πως θα πρέπει να διαφυλαχτεί η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.».
Στην συνέχεια ο Θ. Καράογλου  αναχώρησε για την Έδεσσα όπου είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Μητροπολίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη και τον Δήμαρχο Έδεσσας και στο Επιμελητήριο Πέλλας. .
Στις 8 το απόγευμα θα μιλήσει στην διευρυμένη συνέλευση της ΝΟΔΕ στη Σκύδρα.


11 σχόλια:

  1. βρε καλώς τον Διονύση…. μπράβο πολύ γρήγορα ξεπέρασες το σοκ της καρασμανίτιδας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Σταμενίτη που συνήλθε γρήγορα από τη χασούρα. Αλλά δεν κατάλαβε ότι η 25η Ιανουαρίου είναι το ορόσημο της κατρακύλας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα, πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος; Ούτε από την Ευρώπη μπορούν να μας διώξουν ούτε από το ευρώ.... επιτέλους δίνουμε διαβασμένοι τις εξετάσεις μας!
    Ένα ηχηρό ΟΧΙ θα πάρετε από τον λαουτζίκο που τον παρακαλάτε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ναι, μπορούν να ψηφίσουν οι Μπόμπολες, Σαμαράδες, Βενιζέλοι και λοιποί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλουμε την ελλάδα στο ευρώ αλλά ολα αυτά τα κουπούκια τα θέλουμε σπίτια τους.Τεράστιες οι ευθυνες τους.Ξεκάθαρα πράγματα.Ναι στην ευρώπη αλλά ΟΧΙ μ αυτους που μας κατεστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tις διαφημίσεις του ΝΑΙ στο Μέγκα και στον Σκάι ποιος τις πληρώνει; Αφού η ΝΔ και το Πασοκ χρεωκόπησαν... Ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα τίνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ.

    Ο ΚΑΝΤΕΜΗΣ ΞΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΓΟΥΡΣΟΥΖΙΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον 8,28
    Ευτυχώς ο Μπίνος ψηφίζει ΟΧΙ, λόγω Σηφάκη, και το ΝΑΙ θα θριαμβεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ !
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΧ,Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ ΜΠΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥς ΔΗΜΟΥΣ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ? ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΤΑ ΚΕΚΠΑ, Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)