Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και με το «όχι»

Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ ακόμη και με «όχι». Αυτό φέρεται να δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε Γερμανούς βουλευτές, σύμφωνα με το Bloomberg.
Με βάση πηγές του αμερικανικού πρακτορείου...
που συμμετείχαν σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση την Τρίτη, ο Σόιμπλε ανέφερε ακόμα ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να προστατέψει το ευρώ αν οι Έλληνες ψηφίσουν κατά των όρων της διάσωσης στο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου.
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές, προσθέτει το Bloomberg.
Πηγή: tvxs.gr

2 σχόλια:

  1. Εδώ γελάμε και κλαίμε πραγματικά και όχι με το «μεθυσμένο» κλάμα του Καμμένου στη Βουλή.
    Είμαστε με το ένα πόδι εκτός Ευρώ και όποιος δεν το καταλαβαίνει –λυπάμαι-αλλά βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Οι ουρές στις τράπεζες σούπερ μάρκετ κλπ (αν και θεωρούνται υπερβολικές) είναι εικόνες απ΄το μέλλον.
    Κι αυτό δεν μπορεί να το προβλέψει ούτε και ο ίδιος ο Τσίπρας ούτε να μας το εγγυηθεί.
    Διχάζουν τον κόσμο που στο τέλος ο ίδιος θα υποστεί και θα πληρώσει το μάρμαρο. Εδικά οι πιο αδύναμοι και φτωχοί. Πάμε στο άγνωστο με ολέθριες συνέπειες.Η μόνη λύση για λιγότερο κακό είναι να πάνε να διαπραγματευτούν τις διαφορές τους για να σώσουν την Ελλάδα και όχι το «μωσαϊκό» του κόμματός τους. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
    Έτσι ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/Eimaste.Oloi.Ellhnes/photos/a.322449567807104.91091.322436297808431/960724430646278/?type=1&theater

      Διαγραφή

(3)