Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Με χρήματα από μακρινή ήπειρο η αξιοποίηση της κλειστής λαϊκής αγοράς της Αριδαίας σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο;



Φαίνεται ότι κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιδράσεις που υπήρχαν στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας σχετικά με το μέλλον της ατέλειωτης  κλειστής λαϊκής αγοράς Αριδαίας.

Για τον λόγο αυτό προανήγγειλε πρόσφατα  εξελίξεις κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, όσον αφορά στο ζήτημα της «Κλειστής Αγοράς» της Αριδαίας.

Το  κτίριο – «φάντασμα» που στοίχισε στους πολίτες της Αλμωπίας μέχρι σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ  και μένει ουσιαστικά  άχρηστο, έχει ζητηθεί επισήμως από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας  για αξιοποίηση και δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου . Ο χώρος  μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Δήμου για συγκεκριμένες δράσεις, καθώς επίσης και για χρήση από τα σχολεία που στεγάζονται στην περιοχή.

Η πρόταση αυτή αξιολογείται καταρχήν πολύ θετικά από τη Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι έχει ήδη δρομολογήσει τη συζήτηση του παραπάνω θέματος στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ώστε να πάρει τον δρόμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχέδια είναι έτοιμα από την πλευρά του ομίλου Αντισφαίρισης, ενώ εξασφαλισμένα φέρονται και τα χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε μακρινή ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)