Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομα :Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα! Πως «κάρφωνε» πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου αλλά και συναδέρφους του στην υπηρεσία ,νυν Αντιδήμαρχος Αλμωπίας



Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα  για σημερινό αντιδήμαρχο του Δήμου Αλμωπίας
φέρεται διατεθειμένος να δώσει στην δημοσιότητα , πρώην αιρετός του  πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. Όπως υποστηρίζει ,  ο νυν Αντιδήμαρχος  είχε καταγγείλει παλαιότρα , σημεία και τέρατα στον ΟΑΕΔ όπου εργαζότανε, σχετικά με επιδοτήσεις ,μεταξύ των οποίων και κόρη πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου.  Σε ένα δε από τα έγγραφα φέρεται να υπογράφει  ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΑΝΤΑΛΑΡΑ - ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τελειώσει πλέον η καραμέλα οτι για όλες τις καταγγελίες φταίει ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ, τζάμπα τον λένε δικομανή..αυτά που κατήγγειλε τώρα ξεκινάνε κ είναι κ κακουργήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΝΤΑΛΑΡΑ ΟΛΕ......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι γινεται στις μικρες κοινωνιες,τιποτα δεν μενει κρυφο για παντα..επειδη ομως σ' αυτη τη χωρα "συνηθισαμε" την λαμογιά και την απατη,μας παιρνει λιγο χρονο..
    να παραιτηθει ΤΩΡΑ και να εξαφανιστει απο την περιοχη...
    σιχαμενα ανθρωπακια που συμψηφιζουν αξιοπρεπεια και τιμη για λιγα ψιχουλα,που σαν περιφερομενες πορνες εκδιδονται στον καθε νταβατζη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλε Σαββίδη μην αγχωνεσαι! Όλα αυτά τα ανθρωπακια που σε κατηγορούν θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους!!!! Αυτοί που προκάλεσαν τόσο μεγάλο κακό στην Αλμωπία κατηγορούν τώρα εσένα! Πόση ειρωνία? Ο Θεός όμως ξέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)