Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ :Να απομονώσουν οι αγρότες τα ακραία στοιχεία και να κατεβούν στο διάλογο




 
Να απομονώσουν αυτούς που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες τους ,κάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας , ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 και να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου  με τον πρωθυπουργό.
Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σηφάκης τόνισε , ότι όσες κοπριές και να κουβαλήσουν οι αγρότες στο γραφείο του  ή τα γραφεία των άλλων  βουλευτών δεν λύνουν το πρόβλημα. Μόνο μέσα από τον διάλογο μπορεί να βρεθεί λύση. Το 80% των αιτημάτων που έχει διατυπώσει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, των αγροτών έχουν γίνει δεκτά.
Έκανε λόγο για παραπληροφόρηση. «Κάποιο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίκαιη συσσωρευμένη αγανάκτηση των αγροτών , θεωρώντας ότι μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και η κυβέρνηση έχει μεγάλα εξωτερικά μέτωπα. Από την άλλη προσπαθεί να διασφαλίσει τα απαραίτητα στη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Κάποτε πρέπει να πληρώσουν και οι έχοντες σε αυτή τη χώρα.»
Ακόμα ο Γιάννης Σηφάκης αναφέρθηκε στα αιτήματα των αγροτών που είναι διαφορετικά από περιοχή σε περιοχή. «
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να πληρώσουν και αυτοί που έχουν χιλιάδες στρέμματα. Είναι αδιανόητο αγρότες της Θεσσαλίας να ζητούν αφορολόγητο 30.000 συν 10.000 για κάθε παιδί. Την ίδια ώρα που οι μικροί και μεσσαίοι αγρότες ζητάν δίκαιη φορολόγηση , θέτοντας ως όριο το 1/3 από αυτό που θέτουν οι Θεσσαλοί αγρότες.
Σχολιάζοντας τις σκληρές επιθέσεις που δέχεται ,τονίζει: «Πάντα μιλούσα δημόσια. Μπορούσα να σιωπήσω και ενδεχομένως να έχω κέρδος. Όμως θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω τους αγρότες ,με τους οποίους έχω ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό έναν αγώνα για την οργάνωσή τους προκειμένου να πετύχουν καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους. Δεν πρόκειται να με λυγίζουν και να με κάνουν να σιωπήσω κάποιες ακραίες και κατευθυνόμενες φωνές»


8 σχόλια:

  1. oποιος διαμαρτυρεται ειναι ακραιο στοιχειο σηφακη,ολοι ιδιοι ειμαστε αγροτες,εσεις βλεπετε φαντασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι παραμύθια είναι αυτά σχετικά με το διάλογο..Αφού αποφασίσατε χωρίς εμάς και μας καλείτε εκ των υστέρων;Δεν ντρέπεστε;Τι να ντραπείτε εσείς που δεν έχετε τσίπα.Η πολλή και "δήθεν" Τζάκρη,ψήφισε τρία μνημόνια και το παίζει και επαναστάτρια.....Ας ξανάρθει και θα τα πούμε..Λαμόγια..Εμείς πάλι την πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kurie sifaki malon gia esas kai to koma sas akraia stoixeia den einai oloi autoi pou simfonoune me tis apopseis sas!!! e oxi...tha parete mpoulo kai malista grigora!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους υπολοιπους δεν εχω αποψη αλλα εσυ ρε Σιφακη πριν γινεις πολιτικος ησουν λογικος, συζητησιμος, ανθροπινος .Τοαη γλυκα εχει η ρουφιανα η καρεκλα και τα ξεχνατε ολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ - ΝΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας
    ποιος είναι αυτός που δε λαχτάρησε να πιει
    αυτή την γλύκα της κλεμμένης ευτυχίας
    και ο Σηφάκης έχει παραγευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΦΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)