Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Καλαμποκοκλέφτες και υπόδικοι Αντιδήμαρχοι «πονοκέφαλος» για τον Δήμαρχο Αλμωπίας



 
Μπορεί ο δήμαρχος  Αλμωπίας ξεπερνώντας  τον Γ. Παπαδόπουλο και τον Στυλιανό Παττακό, να παρουσιάζει ως μέγα έργο ακόμα  και την επίσκεψή του στη τουαλέτα για τις σωματικές του  ανάγκες και να θριαμβολογεί μόνος του ως ο πο πετυχημένος δήμαρχος,  η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά του φοβούνται να του πουν την αλήθεια για την γελοιοποίηση που υφίσταται.
Αυτό όμως είναι απλή οδοντόκρεμα μπροστά στα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στη παράταξή του
Ήδη βασικός Αντιδήμαρχός του είναι υπόδικος και μετά από πολλές αναβολές (τελευταία τη περασμένη Τετάρτη) η δίκη προσδιορίστηκε για αρχές Ιουλίου για θέματα που αφορούν τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας. Κατηγορούμενοι είναι ακόμα ο πατέρας του Αντιδημάρχου και δημοτικού σύμβουλοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ο προηγούμενος Δήμαρχος. Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές , ενώ προβλέπονται και βαριά πρόστιμα.
Από την άλλη, η γενική κατακραυγή του κόσμου για τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σαββίδη μεγαλώνει. Όπως μεγαλώνουν και οι υπόνοιες σε βάρος του, επειδή  ανέχεται και προστατεύει έναν Αντιδήμαρχο σε βάρος του οποίου υπάρχουν επώνυμες δημόσιες καταγγελίες ,ότι εισέπραττε επιδοτήσεις για καλαμπόκια που ποτέ δεν καλλιέργησε , εξαπατώντας το δημόσιο.
Καταγγελίες τις οποίες ουδέποτε διέψευσε ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος
Σε οποιαδήποτε στοιχειωδώς πολιτισμένη  χώρα ο Δήμαρχος θα είχε ζητήσει την παραίτησή του.
Πως μπορεί να πείσει ο Δήμαρχος τους δημότες να είναι συνεπείς  στις υποχρεώσεις τους , όταν στους κόλπους του υπάρχει  ένας  «κοινός  απατεώνας;»
Η έξωθεν καλή μαρτυρία που επιδιώκει να παρουσιάζει με άλλοθι την δήθεν
 μεγάλη οικονομική  επιφάνεια που διαρκώς επικλείται , υποννοώντας ότι δεν έχει ανάγκη από «λοβιτούρες» , τσαλακώνεται καθημερινά από την ανοχή και κάλυψη  που δίνει σε  τέτοια φαινόμενα.
Άξιον απορίας είναι όμως,  το γεγονός ότι , αν και υποχρεούται, δεν έχει δημοσιεύσει το «πόθεν έσχες»,  όπως έκαναν αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων του Δήμου Αλμωπίας.  Πέρα από το νομικό μέρος υπάρχει και το ηθικό.
Μήπως υπάρχει κάτι που φοβάται να μάθει το ευρύ κοινό;



4 σχόλια:

  1. Ο Σουλτάνος ο Δήμαρχος δεν ξέρει τίποτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολιτισια.Απλησια. Οντα του θεαθηναι Τενεκεδες κατατρυπημενοι του δημοσιου βιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ κυκλοφορούν πρώην πρωθυπουργοί απλή στοι που διέλυσαν ένα λαό και εσείς κολλατε σε πράγματα μικρά και τόσο συνηθισμένα στους δήμους και όχι μόνο.. Ποιος ειναι τόσο αμεμπτος που μπορεί να κρίνει οποιοδήποτε?? Τα ίδια δε γινόταν και με τους προοδευτικούς που υπήρξαν στη δημοτική αρχή.

      Διαγραφή
  3. "ένοχος ένοχον ου ποιεί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)