Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

«Αγία Οικογένεια» ο Δήμος Αλμωπίας



ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Τ ΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΕΞΩΝΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ




Με τους περισσότερους συμβούλους του Δημάρχου Αλμωπίας να δηλώνουν «ανίψια» του ,απαντώντας έτσι στον δημοτικό σύμβουλο Χ. Χουρσόγλου , που εκλέχτηκε μαζί τους, που  έκανε  αναφορά σε «ανίψια» του Δημάρχου , σε σχετική ερώτηση , κύλησε  η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Μάλιστα Αντιδήμαρχος δήλωσε με παρρησία ότι όλοι αισθάνονται «ανίψια του Δημάρχου, γιατί λειτουργούν σαν μια οικογένεια.( Λίγο 'ελλειψε να πει "κόζα νόστρα")
Στο τέλος ,σχεδόν όλοι, όρμησαν στον Χρήστο Χουρσόγλου, όταν ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού. Ο Δήμαρχος  φανερά ενοχλημένος, απάντησε στον πρώην Δημοτικό Σύμβουλό του, ότι δεν μπορεί να μιλάει περισσότερο από τον …δήμαρχό .
Ο Χ. Χουρσόγλου  του επισήμανε ότι  το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι   Β. Κορέα, αλλά λειτουργεί  δημοκρατικά. Ο Δήμαρχος του ανταπάντησε ότι ο ίδιος δεν μοιάζει με.. Κορεάτη. Με Κορεάτη μοιάζει αυτός (δηλ. ο Χρήστος Χουρσόγλου)
Ο  Χ. Χουρσόγλου αποχώρησε καταγγέλλοντας  τις συγκεκριμένες συμπεριφορές. Κατά την αποχώρησή του σχεδόν όλοι  οι πρώην συνοδοιπόροι του ξέσπασαν σε ειρωνικά χειροκροτήματα.

Τριτοκοσμικές συμπεριφορές, που δεν έχουν προηγούμενο. Ούτε το χειρότερο υπόδειγμα λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου , όπως αυτός του Πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

Η συνεδρίαση της Τετάρτης μάλλον δικαίωσε την επιλογή της παράταξης του Δ. Πασόη να μην παρευρεθεί  στη συνεδρίαση . Παρόντες  ήταν ο  Μιχάλης Μπογδάνης και η Κατερίνα Μπαγκή. Απών ήταν και ο Δ. Ασβεστόπουλος, ενώ παρούσα ήταν η Γεωργία Αμπάρη.
Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έκαναν λόγο για τεράστιο έργο το οποίο αναγνωρίζει  όλη η κοινωνία , όχι όμως η αντιπολίτευση.
Ο κόσμος καθημερινά τους συγχαίρει  και δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος με την άψογη και άμεση αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έδωσαν ρεσιτάλ υποκρισίας χειρίστου είδους. Για τα μάτια του κόσμου δήλωσαν δημόσια τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του  πρώην Δημάρχου  Αριδαίας  Γιάννη Αγιάνογλου , ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο. Απέρριψαν όμως  την πρόταση του Χ. Χουσόγλου ,η αίθουσα  συνεδριάσεων του  δημοτικού συμβουλίου να ονομαστεί  σε ΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ  προς τιμή του εκλιπόντος.
 
Γενικά η συνεδρίαση της Τετάρτης προσβάλλει βάναυσα κάθε πολίτη. Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο δεν δείχνει σεβασμό  προς την κοινωνία και σε όσα τάχθηκε να υπηρετεί, αλλά δίνει την εντύπωση ότι πράττει  ακριβώς το αντίθετο. Πέρα από  τις χρηματικές απολαβές και τις απολαβές εξουσίας  δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Κυριολεκτικά λειτουργεί σαν «οικογένεια» , όπως δήλωσε περήφανα Αντιδήμαρχος, και νοιάζεται μόνο για τα στενά της συμφέροντα.
Ο μόνος που προσπάθησε να σώσει την κατάσταση ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Σίμος  Σωτηριάδης, ο οποίος άσκησε τα καθήκοντά του πολύ ορθά.

3 σχόλια:

  1. Μην τους λες φασιστες,ο όρος του φασιστα στην Ελλαδα εχει παρει καλο νοημα..πες τους κομμουνια να εισαι μεσα στο πράμα...Α.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fasistes einai mono ths partytous koitane meta mas ftei o syriza eleoss enas dhmos almopias ti kanei meta mas ftei to kratos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)