Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ασεβείς μέχρις εσχάτων στον Δήμο Αλμωπίας



ΟΥΑΙ  ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ
 Η εμπάθεια του Δημάρχου Αλμωπίας και του «αόρατου»  Δημάρχου  Δημήτρη Βέσκου δεν έχουν όρια. Δύο άνθρωποι που υποτίθεται είναι σεμνοί , ταπεινοί και μεγαλόψυχοι , λόγω της στενής σχέσης με την εκκλησία (Ο Δήμαρχος εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή και λέει συνήθως το πάτερ ημών και το πιστεύω , ο δε δεύτερος είναι Ψάλτης), έπρεπε να ενεργούν διαφορετικά. Μπορεί να μισούσαν πολιτικά τον αποβιώσαντα Δήμαρχο Αριδαίας Γιάννη Αγιάννογλου τον οποίο πολέμησαν έμπρακτα και στον τότε Σύνδεσμο  Καθαριότητας και στον Καποδιστριακό Δήμο Αριδαίας ,συμμετέχοντας σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο, όφειλαν όμως να σεβασθούν τον θεσμό , αλλά και τον άνθρωπο. Όσες διαφωνίες και να έχει κάποιος ο Γιάννης Αγιάνογλου ήταν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αριδαίας δύο  θητείες. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ούτε ένα υποτυπώδη επικήδειο δεν καταδέχτηκαν να πουν ως θεοσεβούμενη δημοτική αρχή που το παίζουν, κοροϊδεύοντας μάλλον τον εαυτό τους και τους ιερείς στις διάφορες εκκλησίες όπου υποτίθεται ότι εκκλησιάζονται , αλλά στην ουσία φωτογραφίζονται σαν αυτάρεσκες κορασίδες εντός και εκτός ιερών ναών .
Το αποκορύφωμα όμως της υποκρισίας ήταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τη Τετάρτη. Δημόσια οι περισσότεροι έριξαν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά στο δια ταύτα έπραξαν το αντίθετο. Απέρριψαν την αυτονόητη πρόταση του Χρήστου Χουρσόγλου να ονομαστεί η αίθουσα συνεδριάσεων σε «Γιάννης Αγιαννογλου» , Ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ακόμα να αναλάβει ο Δήμος να καλύψει τα έξοδα της Κηδείας. Για το δεύτερο είναι βέβαιο ότι η οικογένειά του στην οποία μεταλαμπάδευσε την αξιοπρέπεια , δε θα τα δεχόταν . Μπορούσαν όμως στη συνέχεια να διατεθούν σε κάποιο από τα κοινωφελή ιδρύματα.
Άξιον απορίας είναι και η στάση του  Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιμτσιρίδη που δήλωσε δημόσια ότι είναι πολιτικό τέκνο του Γιάννη Αγιάννογλου, αλλά στη πράξη «ένιψε» τας χείρας του.


1 σχόλιο:

(3)