Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Έπεσε το site του Δήμου Αλμωπίας μετά από «ενοχλητικό» δημοσίευμα




 KANONIKA   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ SITE ΤΩΝ  ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ



Εκτός έχει τεθεί το site του Δήμου Αλμωπίας εδώ και κάποιες ώρες.
Έπεσε λίγο μετά από δημοσίευμα σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα  για χαριστική απόφαση του Δημάρχου. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για σύμπτωση βέβαια. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη  στη διάθεση της εφημερίδας βρίσκονται οι σχετικές ποφάσεις και κάθε πιθανή αλλαγή τους θα χειροτέρευε τα πράγματα  .
Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει



ΓΙΑ  να λέμε την αλήθεια δεν προσπαθεί διόλου να ακολουθήσει μια λογική προσέγγιση των πραμάτων ο δήμαρχος Αλμωπίας.

Αν και πολλές φορές ως τώρα προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε καμπανάκια, τελικά όπως διαφάνηκε από το αποτέλεσμα ....   στου κουφού την πόρτα κλπ, κλπ...

Είναι τόσο "ελαστική"η ισχύς του δημάρχου με ανύπρκτη τη δυνατότητα του να ελέγξει στοιχειωδώς τα πολιτικά πράματα, που υποκύπτει όπως προκύπτει στην παραμικρή "πολιτική πίεση"!


Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα για το νέο εκκολαπτόμενο σκάνδαλο, που μάλλον θα το "κουβαλάει" και αυτό μέχρι τις επερχόμενες εκλογές, όντας αδύναμος να ελέγξει τα πολιτικά γεγονότα που τον σέρνουν κυριολεκτικά, αποδέχεται οτιδήποτε νομίζει ότι θα του προσδώσει "κύρος πολιτικό" και ισχύ. "Εις μάτην όμως". 


Πρόσφατο πολιτικό αμάρτημα του δημάρχου, μετά από συνεύρεση του πρόσφατα σε πολιτικό τραπέζωμα ,μαζί με υπάλληλο του δήμου την οποία προήγαγε σε ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ του ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!


Η συγκεκριμένη υπάλληλος όμως συνεχίζει να εργάζεται στο ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και δεν εμφανίζεται διόλου στη θέση την οποία έχει τοποθετηθεί από τον δήμαρχο. Όλα αυτά συμβαίνουν βέβαια με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου και προφανώς υπάρχει και η σχετική οικονομική διαφορά από την τοποθέτηση προς όφελος της ενδιαφερομένης.
Οικονομικές και πολιτικές συναλλαγές με τα χρήματα που πληρώνονται αδρά από τη τσέπη μας, προκειμένου να κάνει τα παιχνίδια του ο δήμαρχος!  

Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών του PELLAin, και στη μνήμη των ψηφοφόρων της Αλμωπίας!





3 σχόλια:

  1. Με τι σαπουνι πλενει η θεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατά τα άλλα είμαστε και άνθρωποι της Εκκλησίας κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή σε αυτούς πού κάνουν το σταυρό τους από τρίχα σε τρίχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)