Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παραμένει η μαύρη σημαία στο σχολείο της Θηριόπετρας



ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
 ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Παραμένει η μαύρη σημαία στη θέση της ελληνικής που ανήρτησαν κάτοικοι της Φιλώτειας σε ένδειξη διαμαρτυρίας     για το κλείσιμο του σχολείου
Κάνουν λόγο   για   σχέδιο να κλείσουν τα σχολεία   που μπήκε σε εφαρμογή . Πριν λίγες μέρες εντέχνως «τρομοκράτησαν « γονείς  στη Θηριόπετρα  ότι αν δεν συμμορφωθούν  και να πάνε τα παιδιά στη Φούστανη , τότε θα αναγκαστούν να τα πάνε στην Ίδα  ή  τον Εξαπλάτανο.
Κάποιοι γονείς τα πήγαν στη Φούστανη και κάποιοι στην Ίδα.  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , είναι ζήτημα χρόνου να κλείσει και το σχολείο της Φούστανης.  Ο Προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης φέρεται αμετάπειστος  και δεν υποχωρεί.
Η Δημοτική αρχή μέχρι στιγμής «κωφεύει» και δείχνει να βολεύεται με αυτή τη κατάσταση , πιστεύοντας ότι έτσι θα « φθείρει» όσους της πηγαίνουν κόντρα.

8 σχόλια:

  1. Πολύ έντεχνα απαξιώνουν τα μικρα σχολεια σταματώντας να τα εξοπλιζουν ,να τα συντηρούν και να τους παρεχουν ειδικοτητες. Τι να σου κανουν οι γονεις όταν βλεπουν ενεν δασκαλο να αγωνιζεται μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνηνονιακη Ελλαδα..και που ειμαστε ακομα.Εγκαταλειψη της υπαιθρου,υπογεννητικοτητα λογω ανεχειας,διαφθορα,και μεις χαμενοι στην απελπισια μας.Τα ακριτικα- ηρωικα μας χωρια κρατηθηκαν στην Τουρκοκρατια ορθια,οι κατοικοι τους αντισταθηκαν σε ολους τους κατακτητες, αλλα τωρα πια η αποχαυνωση της εποχης τα εχει γονατισει.Τα συνορα μας παραδινονται αμαχητι.Οι Θηριοπετριτες εχουν ιστορικα αποδειξει το τσαγανο τους(εχω ακουστα την υποδοχη ενος Νομαρχη απο τον γαιδαρο),κρατειστε γερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ 20 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.... ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ 10.47΄ για συμπλεγματικό σε κόβω. Αυτό που λες είναι μεγάλη παπαριά. Γνωρίζω κάποιον Νίκο που πάντα σχολιάζει με κεφαλαία γράμματα. Μήπως είσαι εσύ;

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ τον κ. Τσαλικίδη για την άμεση ανταπόκριση.Ένας γονέας.

      Διαγραφή
    3. 7.30 δεν είσαι γονέας. Απόδειξες ότι έχεις συμπλέγματα

      Διαγραφή
  4. Του ΙΣΙΣ είναι αυτή η σημαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)