Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ξέχασαν τον πρωτεργάτη του μνημείου των ποντίων στην Αριδαία






Για μια ακόμα φορά οι διαχειριστές της διοίκηση της ευξείνου λέσχης  Αριδαίας,
ξέχασαν τον άνθρωπο που πρωταγωνίστηκε και συνέβαλλε ώστε να γίνει το μνημείο των ποντίων στην Αριδαία,τον  Παράσχο Τσάνταλη  Ούτε και φέτος μια τυπική πρόσκληση για τις εκδηλώσεις μνήμης δεν του έστειλαν . Κατά τα άλλα ζητάν από τους άλλους να μην ξεχνάν , όταν οι ίδιοι δίνουν το χειρότερο παράδειγμα .
Τι να πει κανείς; Ο πάτος στην Αριδαία τουλάχιστον  φαίνεται τελειωμό δεν έχει……

7 σχόλια:

  1. Με τζατση στη τοπική ο πάτος τελειώνει για την αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολυ σημαντικο να μη ξεχναμε τα σπουδαια της ζωης γεγονοτα. το μνμειο αφιερωμα στη γενοκτονια των ποντιων εινα ομαδικη δουλεια. Σε αυτο επαιξαν ρολο η τοτε διοικηση της ευξεινου λέσχης, η τοτε δημοτικη αρχη με το δημοτικο συμβουλιο και πολιτες. ολοι ειχαν το δικο τους ρολο, τα δικα τους διακριτα καθηκοντα και το αποτελεσμα υπηρξε θαυμασιο εστω και καποιοι το πολεμησαν, το λοιδορησαν και οδηγησαν καποιους απο τους ανωτερω στον εισαγγελεα. σημερα, οι νεοι ασκουντες την εξουσια τους ξεχασαν δεν τους αναφερουν και δεν τους προσκαλουν, εστω και αν ξερουν πως τιποτε δεν γινεται μονο του. τιποτε δεν προκυπτει απο παρθενογενεση. ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοεργατης Κύριε Πέτρο ήταν ένας ο Νίκος Θεοδοσιαδης. Και δυστυχώς τον ξέχασαν και αυτόν....
    Αυτός είναι ο Έλληνας .
    Είναι μέχρι να του κάνεις το καλό, μετά σε έχει γραμμένο.....
    Είμαστε η χειρότερη φάρα στο πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητούν την παραίτηση του δημοτικού σιμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας, του Χρήστου Γεωργίου, όπως έπραξε ο δημτικός σύμβουλος στην Καβάλα, για την ανάρτησή του στο facebook.
    Δείτε την ανάρτησή του
    https://www.facebook.com/christos.gewrgiou/posts/10213644354555484

    Δείτε την παραίτηση :
    https://www.thepressproject.gr/article/129354/Paraitisi-dimotikou-sumboulou-Kabalas-pou-epikrotise-tin-epithesi-se-Mpoutari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΔΕΝ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)