Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Τελικά ήταν κομματική γαλάζια φιέστα το συλλαλητήριο της Αριδαίας για το Μακεδονικό


ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΗΝ
 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Τελικά όσο περνάν οι μέρες , το συλλαλητήριο στην Αριδαία για την ονομασία των Σκοπίων αποδεικνύεται μια φούσκα. Επιστράτευσαν πολιτιστικούς συλλόγους να κάνουν μια φιέστα χωρίς ουσία και λόγο , όπως φαίνεται και από τα πρακτικά αποτελέσματα. Στο συλλαλητήριο διαβάστηκε και ψηφίστηκε ψήφισμα που κήρυττε του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεπιθύμητους στην περιοχή. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο Δήμος Αλμωπίας που ήταν παρών στο συλλαλητήριο και ένθερμος υποστηρικτής κάλεσε τους …ανεπιθύμητους βουλευτές  να παραστούν σε σύσκεψη για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στις αγροτικές καλλιέργειες.
Τι έγιναν τα μεγάλα λόγια και οι όρκοι αγώνα που έδωσαν στο συλλαλητήριο;
Η Περιβόητη οργανωτική επιτροπή δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση , έστω για τα μάτια του κόσμου να διαμαρτυρηθεί για την αθέτηση  της υπόσχεσης να κρατήσουν μακριά τους ανεπιθύμητους.
Είναι ολοφάνερο ότι το συλλαλητήριο κάθε άλλο παρά για την ονομασία των Σκοπίων γινόταν ούτε για την δήθεν αγάπη για την Μακεδονία μας. Μπορεί να εξηγήσει η οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου γιατί κατάπιε την γλώσσα της για την πρόσκληση των βουλευτών  που κήρυξε  ανεπιθύμητου  με το ψήφισμα  της τους βουλευτές  στη συγκεκριμένη σύσκεψη; Μήπως  επειδή ο Δήμαρχος και ορισμένοι πρωτεργάτες του , ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία; (Δικαίωμα τους φυσικά)
 Μπορεί τότε να ξεσπάθωσαν εναντίον μας επειδή αποκαλύψαμε ότι πίσω από όλα είναι γαλάζιοι υποκινητές  και να μας σύρανε μύρια όσα, αλλά όλα αποδεικνύεται ότι ήταν μια καλοστημένη κομματική φιέστα στη οποία έσυραν άδικα πολιτιστικούς συλλόγους. Τουλάχιστον ας ζητήσουν μια συγνώμη , ή ας βγάλουν μια ανακοίνωση να καταδικάσουν την στάση του Δήμου Αλμωπίας.
Και εάν δεν έχουν τα κότσια , άλλη φορά να μην μπλέκουν τα πολιτιστικά με την πολιτική. Ούτε και να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους πολιτιστικούς συλλόγους.



6 σχόλια:

  1. Σαμάνδη φαίνεται δεν έχεις σοβαρή είδηση να βγάλεις στο σάιτ σου Ασχολείσαι με παλιά ξινά περσινά σταφύλια. Ηταν μια γκάφα του ΠΝΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΈΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tελικά αυτοί οι ρώσοι που απελαθηκαν, χρηματοδοτησαν και τους δικους μας αρχοντες ? ή ηταν μια φουσκα εντυπωσιασμού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο ζόρι τραβάς ρε Σαμανδη για τα 2374 άτομα που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο. Εγώ δεν πήγα γιατί γούσταρα να συγχρωτιζομαι με αρκετούς από αυτούς. Μην καρφώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον Ανώνυμος13 Ιουλίου 2018 - 4:43 μ.μ.Αυτό κατάλαβες εσύ; Βλέπεις να τραβάω κάποιο ζόρι; Το συλλαλητήριο έβγαλε ένα ψήφισμα που κηρυξε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεπιθύμητους από κάθε εκδήλωση. Αυτούς τους "ανεπιθύμητους " κάλεσε ο Δήμος , γράφοντας τι ψήφισμα ξέρεις που. τι δεν καταλαβαίνεις . Εγώ σου φταίω; Εκτός και αν τα έβγαλα από το μυαλό μου;


    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμάνδη το σχόλιο σου είναι ολα τα λεφτά αν και νεοδημοκράτης το προσυπογράφω όπως και πολλοί άλλοι. ας καταλάβουν δεν τρώμε χορτάρι, και ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας και αυτό είναι προσβολή. θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενω τους κηρυσσεις ανεπιθυμητους τους καλεις μετα απο μια βδομαδα σε συσκεψη για τα αυτονοητα; για να ωρύεται και να τρεμουν τα σαγονια της τζακρη; ελυσε κανενα θεμα το μονο που θυμαμαι που ειπε οτι περασε κατω απο καθε κερασια απο καθε ροδακινια με τις γοβες για φωτογραφίες.ποιος τους υπολογιζει ο ελγα κανει αυτο που γουσταρει.τοσο ανθρωπακια και αυτοι που ηταν ψηλά στα εδρανα αλλο τοσο αυτοι που ηταν στα χαμηλα.ανθρωπακια του κλιν.ελλαδα μου εχεις αυτους που σε ταιριάζει για αυτο αυτη η κατρακύλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)