Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!



*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης



"Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει" Henri BÉRAUD, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δημοσιογράφος που πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, να υποστηρίζει δημόσια από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ ότι σύμφωνα με τα ιστορικά κείμενα (άποψη που ο ίδιος υποκριτικά τάχα δενυιοθετεί, πλην όμως “όλως τυχαίως” επικαλείται!!!) ο Μέγας Αλέξανδρος και οι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, αλλά υπήρξαν ξένοι κατακτητές της Ελλάδας? Έχει αυτός ο ανιστόρητος ραδιοτηλεοπτικός "γκαιμπελίσκος" της εποχής, το προνόμιο ή το δικαίωμα να ομιλεί δίκην ιστορικού, ή να αναπαράγει από το βήμα της πολύπαθης και αναγκαίας ΕΡΤ τέτοιες αθλιότητες?
Να αμφισβητεί έμμεσα από τα μικρόφωνα της δημόσιας συχνότητας την αδιαφιλονίκητη ελληνικότητα τη Μακεδονίας? Μήπως αυτός ο "αιθεροβάμων" δημοσιογράφος και ο φορέας της εργασίας του (με τις διαχρονικές εξαρτήσεις από την εκάστοτε κυβέρνηση) που τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία, πιστεύει αλήθεια ότι το καπρίτσιο του και η φθηνή σπέκουλα της ΕΡΤ, απασχολεί σοβαρά σήμερα τον Έλληνα? Αυταπατάται ο ίδιος, οι όμοιοι του και οι εντολείς του. Ο περήφανος ελληνικός λαός είναι ήδη στην απέναντι όχθη του ποταμού. Δεν ελέγχεται, δεν παραμυθιάζεται, δεν χειραγωγείται. Έχει χαράξει από πολλού σαφή πορεία!!!!!!


 Χρήστος Κ. Μακρίδης

 *** Πολιτικός Επιστήμων
 - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός

3 σχόλια:

  1. Σε διαβάζω τακτικά.μιλάς για να μιλας.μας παραθετεις ενα κάρο ρήσεις για να μας δείξεις τις γνώσεις σου.μια φορά δεν εχεις προτείνει λύσεις με επιχειρήματα.αυτό είναι λαϊκισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ Κε ΜΑΚΡΙΔΗ, ΠΟΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ,ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ?ΕΞΑΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)