Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν σε υπηρεσία

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν σε υπηρεσία

 Ανανέωση

Η Ελληνική Αστυνομία θρηνεί από νωρίς το πρωί, την απώλεια ενός ακόμη αστυνομικού που νόσησε από κορονοϊό.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) πενθεί από το πρωί της Πέμπτης (3/12), καθώς άλλος ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του από τον νέο κορονοϊό στη χώρα μας. 

Όπως μετάδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 55χρονο που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της Κατερίνης και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πιερίας. 

Ο 55χρονος αποτέλεσε το τρίτο θύμα της νόσου Covid-19 στις τάξεις του Σώματος. Και οι τρεις αστυνομικοί ήταν από τη Βόρεια Ελλάδα, την οποία ο SARS-CoV-2 εξακολουθεί να πλήττει όσο καμία άλλη περιοχή της χώρας.

 

Την ώρα που η ΕΛΑΣ θρηνεί δύο νεκρούς από κορονοϊό ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, καταγγέλλει πώς θετικοί αστυνομικοί αντί να βρίσκονται σε καραντίνα κάνουν κανονικά υπηρεσία. 

Από τον κορονοϊό δοκιμάζεται και η Ελληνική Αστυνομία η οποία θρηνεί και δεύτερο νεκρό. Συγκεκριμένα, την μάχη με τον κορονοϊό έχασε ένας αστυνομικός από την Πέλλα.

Πρόκειται για έναν 52χρονο, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 25 Νοεμβρίου.

Ακόμη ένας αστυνομικός είχε φύγει από την ζωή νικημένος από τον κορονοϊό, σε ηλικία 50 ετών, στην Κοζάνη.

Ο αστυνομικός νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στη ΜΕΘ δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά, ενώ υπηρετούσε στο Τμήμα Σαπών στην Κομοτηνή.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ,Γρηγόρης Γερακαράκος, με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Open για το δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει η αστυνομία την περίοδο της πανδημίας καθώς οι αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένοι στον κορoνοϊό ενώ η πολιτεία όπως είπε φαίνεται να τους έχει ξεχάσει.

Ο κ. Γερακαράκος καταγγέλλει μάλιστα ότι συνάδελφοι του αστυνομικοί που τους έβρισκαν θετικούς στον ιό, τους έβαζαν κανονικά σε υπηρεσία.

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Από που νομίζετε έγινε έτσι η Αθήνα;
    Από τους διαδηλωτές που ήταν με όλα όσα προβλέπονται σε απόσταση δυο μέτρων και με μάσκες;
    Ή από τους 6.000 που έστειλε ο Χρυσοχοϊδης μπούγιο δίχως μάσκες να βγάζουν σέλφι και να κυνηγάνε κάθε πολίτη που βλέπανε σε όλη την Αθήνα;
    Είδατε πόσο τους αγαπάει ο κυρ Μιχάλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε λίγη υπομονή σε λίγα χρόνια θα ξανα πωλήσεις παπατζες στην περιοχή μας.

      Διαγραφή
  2. Μηνυτήρια αναφορά κατά των κυβερνητικών αρμοδίων στον χώρο της Υγείας καταθέτει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος για τις «εγκληματικές ευθύνες» τους, όπως επισημαίνει, για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εν μέσω της επέλασης της πανδημίας.
    Ξέρετε... Είναι αυτοί οι ήρωες που μας καλούσε η Μαρέγκα να χειροκροτήσουμε στα μπαλκόνια.
    Τώρα; Έπαψαν να είναι ήρωες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)