Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ο προϋπολογισμός έγινε στο πόδι και είναι αντιγραφή του προηγούμενου

 Σκληρή κριτική Ν. Παρούτογλου

 

 

 Σκληρή Κριτική στη Δημοτική Αρχή άσκησε ο Νίκος Παρούτογλου, επικεφαλής του συνδυασμού "Αλμωπία ψηλά" στην παράταξη Χ. Μπάτση για  τον  προυπολογισμό.  

 Ουσιαστυικός και εύστοχος ξεκίνησε  με το  ερώτημα αν το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει και ποιος είναι πλέον ο ρόλος της Μελίτας Χισκάκη στον Δήμο Αλμωπίας.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του προϋπολογισμού τονίζοντας πως έγινε στο πόδι και είναι αντιγραφή του προηγούμενου. "Θέλω να μάθω πως γίνεται ο εξορθολογισμός στα έξοδα, γιατί αλλιώς τα λόγια είναι τζάμπα, θα είχε αξία να το μάθω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Επισήμανε ακόμα  ότι  δεν υπάρχουν στον προϋπολογισμό τα Δημοτικά τέλη από τα οποία απαλλάσσονται καταστήματα με νόμους του κράτους λόγω πανδημίας.

 

Επίσης έθεσε το θέμα της άρδευσης, για το οποίο ανέφερε πως δεν υπάρχει σχέδιο. "Πρέπει να λύσουμε το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δεν κατάφεραν να λύσουν οι προηγούμενες Δημοτικέ Αρχές". Ζήτησε να μάθει ακόμα τι γίνεται με τα τέλη κοιμητηρίων , όπως και τα έσοδα  από τα ανανεωμένα τετραγωνικά των σπιτιών .

 

1 σχόλιο:

(3)