Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Τουρισμός για Όλους: Αιτήσεις από σήμερα για τις επιταγές του ΟΑΕΔ

Τουρισμός για Όλους: Αιτήσεις από αύριο για τις επιταγές του ΟΑΕΔ

 

 

Οι αιτήσεις για τις 300.000 επιταγές του ΟΑΕΔ στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» αρχίζουν από τις 10 Ιουνίου. Αναλυτικά η προθεσμία, οι δικαιούχοι και οι πάροχοι.

Στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» οι δικαιούχοι των 300.000 επιταγών του ΟΑΕΔ θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις από την Πέμπτη 1ο Ιουνίου και ώρα 15:00.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, ενώ οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 23:59.

Σημειώνεται, ότι επιδοτούνται και φέτος τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ για πρώτη φορά η επιδότηση των τουριστικών καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα δωματίων κατά την «αιχμή» της περιόδου των διακοπών.

Η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους δικαιούχους και τους παρόχους γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Δικαιούχοι

Πάροχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)