Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκη πρόκριση του Αλμωπού


ΝΙΚΗΣΕ 1-2 ΤΟΝ  ΘΕΣΠΡΩΤΟ

 

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμωπός Αριδαίας  που   επικράτησε με σκορ 1-2 του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας  στο Παν ηπειρωτικό  στα  Γιάννενα. .

 

Ο Αλμωπός  ξεκίνησε καλύτερα  και   απείλησε  με ένα φάουλ του Πρίκα στο 3', μια κεφαλιά του Σουλιώτη  και στο 7'  με  σουτ του ανενόχλητου  στην μικρή περιοχή Τριανταφυλλάκη. 

  Ο  Θεσπρωτός, ισορρόπησε και απείλησε με δύο σουτ του Πατσέκο στο 21' , που μπλόκαρε ο Παϊτέρης και στο 33' από την μικρή περιοχή αλλά η προσπάθεια του  ήταν αστοχη .

Στο 38' ο Αλμωπός, έχασε τη πρώτη του πολύ καλή ευκαιρία, αρχικά  με τον Ρόβα σε τετ α τετ με τον Κίναλη και στη συνέχεια της φάσης με σουτ του νεαρού Μπακούτση που κατέληξε έξω.

Στο 44΄ ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με τον Ραμίρεζ, μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου.

 Στο 48' ο Κίναλης ανέτρεψε τον Ρόβα,  ο διαιτητής Θεοχάρης, καταλόγισε αμέσως το πέναλτι  το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος  ο παίκτης που το κέρδισε και έκανε  το  1-1.

  Στη συνέχεια  οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στο χώρο του κέντρου   χωρίς να απειλούν σοβαρά  σοβαρά τις δύο εστίες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι  το παιχνίδι  πηγαίνει στη  παράταση, στο 83' ο υψηλόσωμος αμυντικός του Αλμωπού Σουλιώτης, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Κίναλη και μετά  αναταραχή στη περιοχή του Θεσπρωτού, με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 1-2.

.

 

 

Οι συνθέσεις:

  Θεσπρωτός:(Χουάν Ραμόν Ρότσα)

 Κίναλης, Γώγος (74’ Romero), Κολτσίδας (16’ Ζιώγας λ.τ.), Κωνσταντίνου, Πούφλης (57’ Soumah), Σαραντίδης, D' Alessio, Gancier, Pacheco (74’ Βασιλάκης), Ramirez, Valente.

  Αλμωπός Αριδαίας:(Γιώργος Τυριακίδης)

 Παϊτέρης, Παρασκευάς, Πρίκας, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (90’ Καράμπελας), Αδαμίδης, Γιουκούδης, Ρόβας (78’ Πέττας), Τριανταφυλλάκης (90’ Rivas), Μπακούτσης (78’ Ζαχαρός).

 

 

Διαιτητές : Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Νατσιόπουλο, Μποζατζίδη (Μακεδονίας). Τέταρτος ο Φουστάνας , Μακεδονίας.

ΟΛΑ τα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στον πρώτο όμιλο  ΕΊΝΑΙ :


ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 κ.α 2-1 παράταση

Εδεσσαϊκός – Κοζάνη 1-3

ΑΕ Λευκίμμης – Απόλλων Πόντου 0-0 κ.α 2-1 παράταση

Ποσειδών Μηχανιώνας – Λεβαδειακός 0-5

Καραϊσκάκης Άρτας – Ξάνθη 0-2

Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-3

Πιερικός – Ηρακλής 1-2

Θησέας Αγριάς – Πανσερραϊκός 2-2 κ.α και παράταση, 2-4 πέναλτι

ΠΟ Φήκης – Νίκη Βόλου 0-2

Παναγρινιακός – Τρίκαλα 0-1

Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 κ.α 0-1 παράταση

Εθνικός Σοχού – ΑΟ Υπάτου 0-1

Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-2

 

1 σχόλιο:

(3)