Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

“Φαρ Ουέστ” στο Παλαιό Φάληρο: “Γάζωσαν” με σφαίρες επιχειρηματία


 Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4 τα ξημερώματα και μέχρι αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Πυρά από αγνώστους που επέβαιναν σε διερχόμενο όχημα, δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας επιχειρηματίας στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης, στο Παλαιό Φάληρο, στο ύψος του Φλοίσβου, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της νύχτας

O επιχειρηματίας δέχθηκε καταιγισμό πυροβολισμών, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει.

Ο 65χρονος επιχειρηματίας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, δέχθηκε τα πυρά στη θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε εν ζωή σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν και αυτοί σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν αμέσως μετά το περιστατικό. Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, και από το σημείο της επίθεση περισυνελέγησαν πάνω από 5 κάλυκες από πυροβολο όπλο.

Μέχρι στιγμής το αιματηρό περιστατικό αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν για κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

 dikastiko.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Τα φαινόμενα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά καθιστώντας τη χώρα έρμαιο στις ορέξεις του οργανωμένου εγκλήματος θα αντιμετωπιστούν με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα την επόμενη μέρα που ο Κ. Μητσοτάκης θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η ανομία έχει ημερομηνία λήξης. Θα κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)