Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις: Αίτηση εξαίρεσης κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά της ανακρίτριας Αλεβιζοπούλου

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/04/5483809-1024x683.jpg 

 

 Αίτηση εξαίρεσης κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τη στάση της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης στο twitter, η ανακρίτρια απαίτησε να ολοκληρώσει την απολογία του σήμερα υποστηρίζοντας ότι «από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος».

Στις αναρτήσεις ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, «αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

Το σύστημα είναι σε αδιέξοδο αναφέρει ο Κώστας Βαξεβάνης στις αναρτήσεις του

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Μόλις κατέθεσα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας, η οποία απαίτησε να ολοκληρώσω την απολογία μου σήμερα δηλαδή να μην παραδώσω το σύνολο των στοιχείων. Και αυτό ενώ, (ή ίσως επειδή) , όσοι συνωμότησαν για να καλυφθεί το σκάνδαλο #Novartis σιωπούν ένοχα.

Η Ανακρίτρια είπε πως έγινα από κατηγορούμενος κατήγορος. Συμφώνησα μαζί της λέγοντας πως δεν είναι ασυνήθιστο, όταν κάποιος κατηγορείται με αβάσιμες κατηγορίες, οι ρόλοι να αντιστρεφονται

Η απρόσμενη κίνηση της Ανακρίτριας, παραβιάζει κατάφορα τα δικαιώματά μου, αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει επίσης πως το σύστημα είναι σε αδιέξοδο

                 Πηγή:documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)