Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 1/6 (video)




 

Ηλιοφάνεια από το πρωί τις θερμές όμως ώρες θα βγάλει σύννεφα τα οποία δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομης διάρκειας μπόρες ή καταιγίδες. Το βράδυ ξαστεριά καθώς ο καιρός θα ηρεμήσει.


Αστάθεια με μπόρες σε κάποιες περιοχές, αλλά και αυξημένη ζέστη με υγρασία σε άλλες το σκηνικό του καιρού της Τετάρτης. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου φαινόμενα θα έχουμε στην ΒΑ ηπειρωτική Ελλάδα και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Από το πρωί σύννεφα θα έχουμε σε Αττική, Βοιωτία έως και την Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε λιακάδα. Όμως από το μεσημέρι και μετά αλλάζει το σκηνικό και τα σύννεφα θα μεταφερθούν στη βόρεια Ελλάδα. Βροχές θα έχουμε σε Δράμα, Σέρρες, Καβάλα και Ξάνθη, αλλά το βράδυ θα μαλακώσει ο καιρός.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη ο καιρός στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί στους 32-33 βαθμούς στα δυτικά στους 30-32 και στο Αιγαίο δροσιά με 27-28 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε αρχικά συννεφιές, αλλά θα υποχωρήσουν γρήγορα. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη από το πρωί ηλιοφάνεια και προς το απόγευμα θα έχουμε συννεφιά. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς.

Την Πέμπτη λιακάδα παντού και κάποια λίγα σύννεφα ίσως βρεθούν στα πολύ ανατολικά των Δωδεκανήσων. Η θερμοκρασία από 31-33 στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο από 26-29 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες βροχές στη Ρόδο. Η θερμοκρασία 33-34 βαθμούς και στο Αιγαίο 27-29.

Το Σάββατο παροδικές συννεφιές θα έχουμε στα κεντρικά και τα βόρεια και λιακάδα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 30-33 βαθμούς και στο Αιγαίο στους 29.

Την Κυριακή θα έχουμε λίγο περισσότερα σύννεφα σε κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς και στο Αιγαίο από 28-29 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)