Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αμετανόητος ο γνωστός τράπερ: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα πιστόλι, είχα κι άλλο στο αμάξι», λέει στο Instagram

Αμετανόητος εμφανίζεται ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στην περιοχή του Μπουρναζίου για οπλοκατοχή. Μπορεί το αυτόφωρο να του επέβαλε 10 μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο, αλλά ο ίδιος, φαίνεται πως δεν πτοείται.

 

Και σε μήνυμά του στο Instagram, μετά τη δικαστική απόφαση, γελώντας ισχυρίζεται πως είχε ακόμη ένα όπλο στο αυτοκίνητο που δεν βρήκαν οι αστυνομικοί: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (πιστόλι), γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Δέκα μήνες φυλάκιση

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, επέβαλλε νωρίτερα το Αυτόφωρο  στον  22χρονο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του όπλο, κρίνοντας τον ένοχο για το αδίκημα της οπλοκατοχής.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ( σε αντίθεση με όσα αυτοί λένε) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειας του.

τράπερ
τράπερ
 
τράπερ
τράπερ
 
Πηγή: ethnos.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Η τσογλανιά και το θράσος καθε αλήτη είναι πια παράδειγμα που μιμούνται τα παιδιά των μπατριωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)