Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Κύρτσος: Ο Κυριάκος συνεχίζει κακές μητσοτακικές παραδόσεις – Όπως ο πατέρας του, ανακατεύτηκε με τους «κοριούς»

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2021/04/kyrtsos.jpg

«Ο Κυριάκος συνεχίζει κακές μητσοτακικές παραδόσεις. Θα μπορούσε να αναπτύξει τα θετικά στοιχεία του πολιτικού «τζακιού». Ανακατεύτηκε,όπως ο πατέρας του με “κοριούς”», γράφει με σκωπτικό ύφος ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις με το σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης του Μητσοτάκη του νεώτερου…

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «το επισημοποίησε παίρνοντας την αρμοδιότητα. Απομόνωσε Δημητριάδη, όπως ο πατέρας του Γρυλάκη, για να σωθεί ο ίδιος.»

Ο ευρωβουλευτής ζητά ευθέως την παραίτηση του πρωθυπουργού:

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δέχεται ότι παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Η παραίτηση Μητσοτάκη. Η είναι ένας αδίστακτος αρχομανής η δεν ελέγχει αυτά που έπρεπε να ελέγχει με νόμο που ψήφισε ο ίδιος. Σπίτι του και γρήγορα».

Και επιχειρηματολογεί επ’ αυτού:

«Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη με εντολή ΕΥΠ που υπάγεται στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της μάχης για την ηγεσία ΠΑΣΟΚ, μία λογική εξήγηση έχει. Ήθελαν να εξουδετερώσουν τον διεκδικητή που δεν ήθελαν να επικρατήσει. Ο Μητσοτ. κινήθηκε εκτός δημοκρατικού πλαισίου. Να τα μαζεύει!»

Δεν είναι σε θέση να βάζει όρους

Σχολιάζοντας δε την απαίτηση της κυβέρνησης όσον αφορά στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, υπό τον όρο της εμπιστευτικότητας, τοίζει:

«Η κυβέρνηση, λέει, δέχεται την πρόταση Ανδρουλάκη για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αλλά υπό τον όρο της εμπιστευτικότητας 1ον,δεν είναι σε θέση να βάζει όρους. 2ον,απαίτηση των πολιτών είναι η διαφάνεια. 3ον,η πιθανότητα να μην ήξερε ο Μητσοτάκης τι έκαναν οι έμπιστοί του είναι 0!

Όπως σωστά τονίζει ο Ανδρουλάκης, ο Μητσοτάκης με τις μεθοδεύσεις του εκθέτει διεθνώς τη χώρα. Ο Μ με διέγραψε από τη ΝΔ με το «επιχείρημα» ότι με την κριτική που του έκανα για ΜΜΕ,Novartis.. διέσυρα διεθνώς τη χώρα. Αυτός τα έκανε, εγώ «έφταιγα». Τώρα όμως τέλειωσαν τα ψέματα!»

 

Πηγή: documentonews.gr

1 σχόλιο:

  1. Όλη η οικογένεια έχτισε πάνω στους κοριούς, τις ψείρες, τις κατσαρίδες και τα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)