Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκη Αρναούτογλου: Ο καιρός την Παρασκευή 2/9 (video)



 

Αλλάζει ο καιρός από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και σε συγκεκριμένες περιοχές θα έχουμε «ραγδαιότητα με χαλάζι και καταιγίδες».

Ειδικότερα, στο βόρειο Ιόνιο, στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου και στην Μακεδονία θα έχουμε το πρώτο πέρασμα της κακοκαιρίας.

Νωρίς το πρωί χρειάζεται προσοχή στο Ιόνιο, στην παράκτια της Πελοποννήσου, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, ενώ στις υπόλοιπες ΒΔ περιοχές θα έχουμε άστατο καιρό. Στην κεντρική Μακεδονία και από την Πιερία έως και το Κιλκις θα έχουμε επίσης μπόρες και καταιγίδες και στην υπόλοιπη χώρα δεν θα έχουμε κάτι το ιδιαίτερο.

Από το μεσημέρι και μετά οι μπόρες και οι καταιγίδες θα ενταθούν στην Μακεδονία αλλά και έως την Θεσσαλία και την Στερεά.

Ο καιρός θα κλείνει σταδιακά και στα ΒΑ, όχι όμως την νησιωτική χώρα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στις βορειότερες περιοχές θα έχουμε εξασθενημένες καταιγίδες.

Στην Αττική το πρωί προβλέπονται λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη και κεντρική Μακεδονία από τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει να βρέχει και από το πρωί έως το μεσημέρι θα έχουμε τα πιο έντονα φαινόμενα. Η Θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς.

Το Σάββατο στη Θράκη και το ΒΒΑ Αιγαίο θα έχουμε συννεφιές και λίγες τοπικές μπόρες, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός φτιάχνει. Η θερμοκρασία στους 30 με 31 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια με ομαλό καιρό και ενίσχυση των βοριάδων. Η θερμοκρασία από 31 έως 32 βαθμούς.

Τη Δευτέρα αν και η μέρα θα ξεκινήσει καλά με ηλιοφάνεια, από το απόγευμα και μετά στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε άστατο καιρό. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλύτερος αλλά οι βοριάδες θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)