Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Απίστευτη δήλωση προέδρου ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: «Ο καταναλωτής θα ξέρει ότι κάποιες στιγμές της ημέρας, ανά μισή ή μία ώρα, μπορεί μία περιοχή να μην έχει ρεύμα»

 Έρχεται Απίστευτη δήλωση προέδρου ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: «Ο καταναλωτής θα ξέρει ότι κάποιες στιγμές της ημέρας, ανά μισή ή μία ώρα, μπορεί μία περιοχή να μην έχει ρεύμα»«δελτίο» στο ρεύμα τον ερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Αδαμίδη.

Όσο περισσότερο πλησιάζει ο χειμώνας, τόσο περισσότερο και μεγαλώνει το άγχος μας για το πώς θα μας βρει αυτός.

Ο λόγος; Πολύ απλός. Καμία από τις προβλέψεις που έχουν γίνει για τους χειμερινούς μήνες δεν είναι αισιόδοξη. Ακόμα ένα τεράστιο κύμα ακρίβειας είναι προ των πυλών, ο πληθωρισμός γενικότερα ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς, ενώ τα νέα που μας έρχονται από το μέτωπο της ενέργειας δεν είναι και τόσο καλά...

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα», μας ενημέρωσε ότι τον χειμώνα που έρχεται ίσως έχουμε ακόμα και «τεχνητές» διακοπές ρεύματος.

Αρχικά ανέφερε ότι αυτές οι διακοπές θα σημειωθούν «Με δεδομένη και την τελευταία ανακοίνωση της Κομισιόν για εθελοντική μείωση, αν όχι 10% αλλά 5% σε ώρες αιχμής για ένα τρίμηνο ...» πράγμα που, όπως ο ίδιος τόνισε, ουσιαστικά σημαίνει «δελτίο» στο ρεύμα.

Επίσης πρόσθεσε ότι «Αν δεν πάμε στη μείωση της κατανάλωσης, τότε θα έχουμε προγραμματισμένες περικοπές ρεύματος, προκειμένου να μην πέσει το σύστημα, δηλαδή να μην έχουμε μπλακάουτ σε πολλές περιοχές της χώρας. [...] Ο καταναλωτής θα ξέρει ότι κάποιες στιγμές της ημέρας, ανά μισή ή μία ώρα, μπορεί μία περιοχή να μην έχει ρεύμα και μετά να πάμε σε άλλη».

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τo άρθρο του Reuters για πιθανά blackοut στην κινητή τηλεφωνία της Ευρώπης, μας δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέτρο που έχει πάρει η κυβέρνηση, είναι το πλαφόν στα καυσόξυλα και τα πέλετ (;;;), που έχει προαναγγείλει ο Άδωνης Γεωργιάδης, για την αποφυγή της αισχροκέρδειας...

Πηγή: 2020mag.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)