Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ο Πάτσης βουλευτής και η Κολοβού χωρίς σπίτι - Όταν ο νόμος, η τάξις και τα «κοράκια» «έρχονται νύχτα»

Ο Πάτσης βουλευτής και η Κολοβού χωρίς σπίτι - Όταν ο νόμος, η τάξις και τα «κοράκια» «έρχονται νύχτα»
 
 
Οι δυο όψεις της ελληνικής δικαιοσύνης και πολιτικής! - Ζήτω το επιτελικό κράτος και ο πολιτισμός μας

«Από τον Πάτση είστε;» φώναζαν αγανακτισμένοι γείτονες στους αστυνομικούς(!) και τους κλητήρες που πήγαν (σπάζοντας ουσιαστικά την πόρτα) να βγάλουν σηκωτή την Ιωάννα Κολοβού, συνταξιούχο δημοσιογράφο, έξω από το σπίτι της για χρέος 15.000 ευρώ!

Οι αγανακτισμένοι γείτονες δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν καλύτερα!

Δείτε το κοντράστ:

-Από τη μια ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, που με εταιρία και οφσόρ (που απαγορεύεται να έχουν οι βουλευτές) πήρε κοψοχρονιά τα χρέη από δάνεια από την Τράπεζα για να εισπράττει στο πολλαπλάσιο, κυνηγώντας πρόσωπα σαν την συνταξιούχο συνάδελφό μας, την Ιωάννα Κολοβού. Ο Πάτσης, μάλιστα, «φέσωσε» και την Τράπεζα που του έδωσε δάνειο για να αγοράσει τα κόκκινα δάνεια, χωρίς να ανοίξει μύτη! Ο Ανδρέας Πάτσης, με οφσόρ που απαγορεύεται να έχει βουλευτής, με κατηγορίες για ανακριβή πόθεν έσχες (που καμία υπηρεσία της Βουλής του Κ. Τασούλα δεν είδε), παραμένει βουλευτής!

-Από την άλλη η συνταξιούχος συνάδελφος που χάνει το σπίτι της. Τα «κοράκια», συνοδευόμενα από αστυνομικούς(!) «ήρθαν νύχτα» (όπως απειλεί ο Ερντογάν) στο σπίτι της συνταξιούχου συναδέλφου. Ο νόμος και η τάξις επιβλήθησαν. Κυριολεκτικά «κυριάρχησαν», η «νομιμότης» αποκαταστάθηκε!

Τα αποκαλυπτήρια της ελληνικής δικαιοσύνης και του …επιτελικού κράτους!

Πώς το έλεγε ο Κωστής Παλαμάς στη συλλογή του «Ο κύκλος των τετράστιχων» το 1929; «Στην αργατιά, στη χωρατιά το χιόνι, η γρίπη, η πείνα, οι λύκοι, / ποτάμια, πέλαγα, στεριές, ξολοθρεμός και φρίκη. / Χειμώνας άγριος. Κι η φωτιά, καλοκαιριά στην κάμαρά μου. / Ντρέπομαι για τη ζέστα μου και για την ανθρωπιά μου».

Εμείς ντρεπόμαστε και για τους στεγνόψυχους, που έχουν την ευθύνη για τα παραπάνω!

ΥΓ: Άκουσα αγαπητούς κατά τα άλλα συναδέλφους να μην λένε λέξη για το θέμα στις εκπομπές τους! Δεν το θεώρησαν είδηση! Κρίμα! 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

3 σχόλια:

  1. Αντρέα γερά πάρτους τα παλιόσπιτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα δίκαιο.Πρέπει να ντρεπόμαστε όμως και για τους γνωστούς ψευτοαριστερούς με τα δεκάδες ακίνητα και τα εκατομύρια στις τράπεζες,υπάλληλοι απατεώνων πολυεθνικών που πίνουν το αίμα των λαών.Και λέω γι'αυτούς γιατί οι άλλοι το δηλώνουν πως είναι με το κεφάλαιο.Υ.Γ.Και όποιος κάνει κριτική δεν είναι ούτε χρυσαύγουλο,ούτε χορεύτρια του Συντάγματος.Καλύτερα να είμαστε τρεις συνειδητοποιημένοι παρά χίλιοι δεκατρείς απατεώνες και τυχοδιώκτες οπορτσουνιστές και καριερίστες αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε άμα σου είπε ο ράφτης ότι είσαι αριστερός, κάτι θα ξέρει.

      Διαγραφή

(3)