Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Υπό παρακολούθηση και τα κινητά της Ντόρας, Αλεξίας και Κώστα Μπακογιάννη;

Σήμερα είχαμε, ταυτόχρονα, δύο αποκαλυπτικά δημοσιεύματα από δύο συγγενικά μεταξύ τους ΜΜΕ, τα ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη και το Powergame.gr, ένα site του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη.

Στα ΝΕΑ είναι η στήλη «Μικροπολιτικός» και στο Powergame.gr η στήλη «The Big Mouth». Τι μας γράφουν; Ότι μέσω predator παρακολουθούσαν ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη και των δύο παιδιών της, του Κώστα (Δήμαρχος Αθηναίων) και της Αλεξίας. Δηλαδή, με άλλα λόγια, υπονοούν (και το γράφουν, σχεδόν, ανοιχτά) ότι ο ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης (γιος της άλλης αδελφής Μητσοτάκη, της Αλεξάνδρας), επομένως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του οποίου αποτελούσε το δεξί του χέρι, παρακολουθούσαν ακόμα και την ίδια την οικογένεια, τη φαμίλια!

Γράφει συγκεκριμένα το «Powergame.gr»: «Ανάμεσα στα δεκάδες πρόσωπα που έχουν λάβει μήνυμα από predator είναι σύσσωμη η οικογένεια Μπακογιάννη. Για να ακριβολογώ, η Ντόρα και τα παιδιά της. Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των "κοριών", είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια. Οι "κοριοί" είχαν εμμονή με τον Κώστα και την Αλεξία Μπακογιάννη».

Γράφει και ο «Μικροπολιτικός», σημειώνοντας πως αν ισχύει η παρακολούθηση είναι κάτι πολύ λυπηρό: «Ειδικά αν συνυπολογίσεις κανείς το γεγονός ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό -το τονίζω- καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία».

Το ΒΗΜΑ την Κυριακή, ένα ακόμα συγγενικό ΜΜΕ, μεσοτοιχία με τα ΝΕΑ, αποκάλυπτε πως εγκέφαλος των υποκλοπών ήταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης και αναρωτιόταν αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε, αφήνοντας να εννοηθεί ως συμπέρασμα πως δεν μπορεί να μην γνώριζε.

Επομένως, ενώνοντας τα τρία δημοσιεύματα, Κυριάκος και Γρηγόρης παρακολουθούσαν Ντόρα, Κώστα και Αλεξία. Εγώ δεν το πιστεύω βέβαια, δεν το πιστεύω διόλου, απλώς καταγράφω δημοσιεύματα έγκυρων ΜΜΕ. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όπως καταλαβαίνετε. Εκτός και αν μιλάμε για τίποτε κληρονομικά, για κανένα χωράφι που θέλουν να χωρίσουν, οπότε καλό είναι εμείς να μην ανακατευόμαστε. 

Πηγή: efsyn.gr

1 σχόλιο:

(3)