Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Σκληρές εικόνες στην Καστοριά – Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του

Σκληρές εικόνες στην Καστοριά – Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του
 
 
Ξεκίνησε με «άγριες» διαθέσεις το κύμα πλειστηριασμών και απειλεί χιλιάδες ιδιοκτήτες. Δείτε το βίντεο με την βίαιη έξωση ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Καστοριά.
Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν στην πόλη της Καστοριάς το βράδυ της Πέμπτης, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν βίαιη έξωση από την επιχείρησή του έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ πήγαν στο ξενοδοχείο και με τη βίαια προσπάθησαν να βάλουν τον ιδιοκτήτη στο περιπολικό. Τις άγριες σκηνές κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρηση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το Kontra, ο επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατούν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες.

Στη συνέχεια επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στο τέλος οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες και αποχώρησαν από το σημείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα.


Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)