Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τους «Έλληνες» ο Ηλίας Κασιδιάρης

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τους «Έλληνες» ο Ηλίας Κασιδιάρης
 

Δημήτρης Χατζηλιάδης: Ο ταξίαρχος που αναλαμβάνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη

 Υποψήφιος με το κόμμα του «Έλληνες» -και όχι με το «ΕΑΝ» του επίτιμου Αντεισαγγελέα ΑΠ Αναστάσιου Κανελλόπουλου- θα είναι τελικά ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης στις εκλογές 2023, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, Τετάρτη (26/4).

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη», αναφέρει ο ίδιος στη δήλωσή του.

«Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», σημειώνει. 

 

Ολόκληρη η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια. Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.

Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

Δημήτρης Χατζηλιάδης: Ο ταξίαρχος που αναλαμβάνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» ο Δημήτρης Χατζηλιάδης. 

Στο σύντομο βιογραφικό, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, είναι λίγα αυτά που μαθαίνουμε για τη νέα «βιτρίνα» Κασιδιάρη. Έτσι, πληροφορούμαστε ότι ο Δ. Χατζηλιάδης έχει γεννηθεί στην Αθήνα, ότι εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του ταξιάρχου. 

Σύμφωνα με το ίδιο βιογραφικό, έχει υπηρετήσει σε δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα, ενώ είναι ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέγει να προβάλλει ότι έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 αιμοδοσίες, «δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο» όπως υποστηρίζει.

 Σήμερα η λήξη της προθεσμίας για τα κόμματα που θέλουν να κατέβουν στις εκλογές 2023

Σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για τη δήλωση ονόματος και εμβλήματος κομμάτων στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο θα κρίνει ποια κόμματα πληρούν τα κριτήρια του νόμου, για να είναι υποψήφια στις Εθνικές Εκλογές. 

Με πληροφορίες από: ieidiseis.gr & avgi.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά που αλλάζει κάθε βδομάδα τους νόμους ο Μαυρουδής ο χουντικός και αποκλείστηκε ο Κλασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τον κρίνει ο σοφός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)