Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Δήμος Κυριλίδης : Δεν σταματάμε

Θα τελειώσουμε ότι ξεκινήσαμε με το εθνικό κόμμα Ελληνες. Θα δώσουμε την μάχη στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα. 





Οι τελευταίες εξελίξεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα ενός αναξιόπιστου συστήματος. Ένα σύστημα που πολεμάει το ίδιο το σύνταγμα. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αποκλεισμούς, με στοχοποιήσεις, με καταγγελίες, με μηνύσεις, με απειλές. Δεν λυγίσαμε και δεν σταματήσαμε πάρα τους εκβιασμούς και τον μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο εις βάρος μας.
Η πίστη στα ιδανικά και στις αξίες μας, μας κρατάνε φλογερούς και ανυποχώρητους για την συνέχεια και την μεγάλη μάχη που θα δοθεί. 
Η στήριξη μου, στο εθνικό κόμμα Έλληνες θα είναι με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ, από την αρχή που ιδρύθηκε το κόμμα και θα παραμείνω μέχρι τέλους. 
21 Μαΐου τους στέλνουμε οριστικά και αμετάκλητα στα σπίτια τους.

Δημος Κυριλίδης 
Υπ. Βουλευτής Πέλλας 
Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ 





 

1 σχόλιο:

  1. Με τους νεοναζί κάθε τύπου(κρυφούς , φανερούς, μεταλλαγμένους κτλ) δε έχουμε ξεμπερδέψει και ούτε πρόκειται σύντομα.
    π.χ.https://www.efsyn.gr/politiki/387507_akrodexia-syspeirosi-sto-diadiktyo
    Η δημοσίευση ανακοινώσεων, άρθρων κτλ που προέρχονται ή προμοτάρουν "κόμματα" που έχουν καταδικαστεί για σύσταση και συμμετοχή σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.
    Δε μιλάμε για την δημοσίευση γνώμης, άποψης, που όσο ακραία και να είναι δικαιούται να εκφράσει καθείς/μια δημόσια και επώνυμα, αλλά για την προσπάθεια προβολής μιας καταδικασμένη από την Ελληνική Δικαιοσύνη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που παριστάνει το κόμμα.
    Υπάρχουν και όρια.
    Κάποια χρήματα βρομάνε.Δε μπορεί όλα να γίνονται αποδεκτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)