Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Προβληματίζει η λειτουργία του Αναψυκτηρίου των Λουτρών

Το εσωτερικό του Αναψυκτηρίου


ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ

ΣΕ κάθε δημοτική περίοδο τα Λουτρά Πόζαρ αποτελούν συνήθως πεδίο διαφόρων αντιπαραθέσεων στο δημοτικό συμβούλιο.



Η τεράστια σημασία τους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής είναι φυσικό να αποτελεί σημείο  κατάθεσης διαφόρων απόψεων και κριτικών . Άλλοτε θετικών, άλλοτε αρνητικών με στόχο την βελτιώση της λειτουργίας τους και της ανάπτυξής τους. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ανακαίνιση του Αναψυκτηρίου των Λουτρών αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης. Το αναψυκτήριο έμεινε κλειστό λόγω ανακαίνισης  περίπου για δύο μήνες με την όποια απώλεια εσόδων  συνεπάγεται αυτό. Το κόστος της ανακαίνισης ίσως ξεπεράσει τις 350 χιλ’ ευρώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δημοτικό συμβούλιο. Ποσό που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα σημείο αντιπαραθέσεων.
Δεν υπάρχει ούτε ένα κάθισμα έξω  


Το αναψυκτήριο πριν την ανακαίνιση

Ο εσωτερικό χώρος έχει ανακαινιστεί σε πολύ καλό σημείο. Όμως οι ενστάσεις διατυπώνονται στον εξωτερικό  χώρο. Ξηλώθηκαν τα πάντα και ουσιαστικά  δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες. Είναι αυτονόητο ότι σχεδόν όλες τις εποχές οι επισκέπτες επιθυμούν και κάθονται έξω απολαμβάνοντας την μοναδικότητα του τοπίου. Κάτι που είναι αδύνατον να γίνει τώρα . Χάνοντας προφανώς τεράστια έσοδα η επιχείρηση , αφού πλέον το δουλεύει η ίδια. Ενδεχομένως σύντομα  να προχωρήσουν στην αξιοποίηση των εξωτερικών χώρων .

Ένα ακόμα θάμα που προκύπτει είναι η  μορφή που λειτουργεί . Αυτού  του ΣΕΛ-ΣΕΡΦΙΣ την στιγμή που η επιχείρηση έχει ανακοινώσει την πρόσληψη σερβιτόρων . Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αναμενόμενες  έντονες αντιπαραθέσεις . Κάποιες δε πληροφορίες κάνουν λόγο για προσφυγή στην δικαιοσύνη και αναζήτηση ευθυνών  για πιθανή διαφυγή εσόδων . Εκείνο βεβαίως που προέχει είναι να προχωρήσει η επιχείρηση στην ολοκληρωμένη λειτουργία του αναψυκτηρίου. Καλό θα ήταν δε να δώσει εξηγήσεις και να γνωστοποιήσει τον ακριβή τρόπο λειτουργίας  προς αποφυγή των όποιων πολιτικών αντιπαραθέσεων , ιδίως τώρα που άρχισε και η προεκλογική περίοδος.

 

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι ο καφές έχει 3€,σερβίρεται σε πλαστικό και χρεώνουν και 5 λεπτά το καλαμάκι;; Τραγικοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)