Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Άρης: Οριστικό deal – Στο δρόμο για Θεσαλονίκη και ο δεύτερος αμυντικός χαφ! (vid)

Άρης: Οριστικό deal – Στο δρόμο για Θεσαλονίκη και ο δεύτερος αμυντικός χαφ! (vid)
 

O Άρης συμφώνησε σε όλα με τον Ζαν Ζουλς και ο Καμερουνέζος μέσος έρχεται άμεσα για υπογραφές!

Ο Άρης ανακοινώνει άμεσα και δεύτερο αμυντικό χαφ, έχοντας συμφωνήσει με τον Ζαν Ζουλ της Πολωνικής Γκόρνικ.

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Sportime που αποκάλυψε οτι ο Άρης έχει συμφωνήσει, όχι με έναν, αλλά με δύο αμυντικά χαφ! Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Κροάτη Νέβεν Τζούρασεκ, ο Αρης αναμένεται να ανακοινώσει και τον Ζαν Ζουλς.

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει οτι οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα με τον 25χρονο Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην πολωνική Γκόρνικ Ζάπριζε, καταγράφοντας 43 συμμετοχές.

Ο Καμερουνέζος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν οτι εντός της ημέρας θα μείνει ελεύθερος και θα ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη, το οποίο πιθανότατα θα είναι τριετούς διάρκειας.

Ο Ζουλ το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το έχει περάσει στην Ισπανία, αγωνιζόμενος σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλμπαθέτε και Μούρθια, με 30 συμμετοχές στη Liga 2 και 34 στη Γ’ κατηγορία.

Πρόκειται για έναν καθαρό «κόφτη», με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, ο οποίος φημιζεται για την ταχύτητα του και την δύναμη.

Δεν αποκλείεται ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος να βρεθεί και μέσα στη μέρα, το αργότερο αύριο, στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Πηγή: sportime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)