Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ονειρεύονται κόντρες στον Δήμο Αλμωπίας

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ  ΠΟΥ       ΖΟΥΝΕ

 ΜΕ  ΤΗΝ

ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ

 

Ακόμα δεν πρόλαβαν να κλείσουν καλά –καλά οι κάλπες  και να αναλάβει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου και οι διάφορες  « Κασσάνδρες» άρχισαν να ονειρεύονται   σεισμούς , λιμούς ,    και καταποντισμούς .

Άρχισαν από τώρα  , μεθυσμένοι προφανώς από το κρασί της πανωλεθρίας , να βλέπουν  διάφορα ...οράματα. Αφού έστειλαν  τον αρχηγό τους στα τάρταρα με τις προεκλογικές τους βλακείες  ,τώρα βλέπουν κόντρες μεταξύ Παρούτογλου –Μπάτση.. Βλέπουν  κόντρα που εξελίσσεται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, μεταξύ Νίκου Παρούτογλου και Χρήστου Μπάτση, δύο ανθρώπων που στην αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου, όπως εξακολουθούν να λένε.

Βλέπουν ότι «  τελευταίες ώρες, συνεργάτες του απερχόμενου Δημάρχου κατηγορούν τον νεοεκλεγέντα ότι τον "άδειασε" σε πρόσφατη εκδήλωση, όταν έλαβε το λόγο ενώ έλειπε ο κ. Μπάτσης. Από την πλευρά του κ. Παρούτογλου αμφισβητούν το γεγονός και κάνουν λόγο για φανταστικά γεγονότα.

.Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως το κλίμα μεταξύ των δύο παρατάξεων είναι ιδιαίτερα αρνητικό. Από τη μία το "στρατόπεδο" Μπάτση δυσκολεύεται να αποδεχτεί πως έχασαν από τον πρώτο γύρο. Από την άλλη το "στρατόπεδο" Παρούτογλου δυσκολεύεται να ξεχάσει τα χτυπήματα "κάτω από τη μέση" που δέχτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο από τον κ. Μπάτση με αναφορές όπως "εμείς δεν θα παίξουμε τον Δήμο στα ζάρια".»

 Μόνο που η κλίκα που αφάνισε από τον πολιτικό χάρτη τον  έντιμο και ηπίων τόνων αρχηγό ξέχασε τα δικά της χτυπήματα κάτω από την μέση. Ξέχασε  τους αλαλαγμούς  υποψήφιου της που τις διατυμπάνιζε  από εξέδρας  στην τελευταία κεντρική ομιλία  ότι «δεν θα κάνουμε τον Δήμο «χαρτοπαικτική λέσχη» εν μέσω χειροκροτημάτων πολλών ανόητων.

Κοιτάξτε επιτέλους τα του οίκου σας και κάντε την αυτοκριτική σας . Η πραγματικότητα και η ιστορία γράφει :Από 1-1 2024 Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Καλά τα αφηγήματα. Αλλά χωρίς δράκους δεν έχουν ενδιαφέρον 

Εκτός και αν κάποιοι άρχισαν να ονειρεύονται ...διαδοχές  , όπως έκαναν και στην προεκλογική περίοδο

 


2 σχόλια:

  1. Μάλλον πάμε για πραξικόπημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε πότε ενωμένοι όλοι οι πολιτικοί φορείς θα εργαστούν μαζί για το καλό του τόπου να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό κάποιοι και να καταλάβουν ότι πρέπει όλοι πολιτικοί και πολίτες πρέπει να ενωθούμε για το κοινό καλό όλων μάς. ΓΙΑΤΊ ΠΆΝΩ ΑΠ ΌΛΑ ΕΔΏ ΖΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΨΗΛΑ. Γιαυτό ξυπνήστε όλοι ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)