Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό τετράχρονου

περιπολικό αστυνομίας 

 

 

 Κρυβόταν πολύ κοντά στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου διαμένει η οικογένεια του θύματος

Συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Ασπροπύργου ο 23χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον τετράχρονο γιο της συντρόφου του, στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα.

Για τη σύλληψή του, σε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής,
προηγήθηκαν αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες έρευνες.

Ο 23χρονος διέφευγε της σύλληψης εδώ και σχεδόν 10 ημέρες, καθώς φέρεται να είχε αφήσει το τετράχρονο παιδί σε κώμα, μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του. Το αγοράκι νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τρία αδέρφια του, μετά τις καταγγελίες κατά του 23χρονου για κακοποίηση.

Σημειώνεται ότι για τον νεαρό Ρομά είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος του ανηλίκου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Όπως ανέφερε η μητέρα του τετράχρονου στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στο μικρότερο, αλλά και στην ίδια. Άλλωστε, μέσα στο 2023, το τετράχρονο είχε μεταφερθεί δύο φορές στο νοσοκομείο Παίδων, με την πιο πρόσφατη πριν από περίπου δύο μήνες, όταν και έφερε εγκαύματα. Τότε η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε ενημερώσει την Εισαγγελία και είχε ζητηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η διεύθυνση κατοικίας παιδιού και μητέρας, χωρίς όμως να διαταχθεί προανάκριση.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)